brn Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam mam taką strukturę podstron. Podstrona na której znajdują się kilka skróconych treści z linkami do całej treści podstron. jakiś tam tekst ble ble ble... [czytaj dalej] jakiś tam tekst ble ble ble... [czytaj dalej] jakiś tam tekst ble ble ble... [czytaj dalej] I mam na każdej stronie link rel="canoncial". Problem jest w tym, że google mi indeksuje tylko podstronę, która zawiera skrócony tekst z odnośnikami do danych podstron. Podstrony z pełną treścią nie indeksuje mi wcale. Może dlatego, że dodałem po przez add google url strone wczoraj?? i nie zdążyło zaindeksować wszystkich stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Temat rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.