Igns Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam, Mam pytanie do uczestników Google Adsense, czy zdarzyło się wam, że zarobki za nieprawidłowy ruch były wam w jednym miesiącu obcięte dwukrotnie? U mnie każdego miesiąca z tego tytułu obcinało ok 100 PLN - co wydawało się całkiem uczciwe (wiadomo, że czasami ktoś kliknie przez przypadek etc). Jednak w grudniu ucięło mi za cały miesiąc ok 122 PLN i jako Bonus - za dwa konkretne dni 27-28 grudnia dodatkowo - 770 PLN. Czy spotkaliście się z czymś takim osobiście? Co mogło się wydarzyć w tych dwóch dniach, że tak zostały osobno potraktowane przy odliczeniu zarobków? Pozdrawiam Artur Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jeszcze chwila i wszystko będzie wiadome! "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jakiś błąd po stronie Google'a z tego co wyczytałem: https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense-pl/E5wkygMGEE4;context-place=forum/adsense-pl Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo32 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witam, Czy spotkaliście się z czymś takim osobiście? Co mogło się wydarzyć w tych dwóch dniach, że tak zostały osobno potraktowane przy odliczeniu zarobków? Pozdrawiam Artur Siemka, gdzie w raportach adsense sprawdzasz ile w danym miesiącu zabrali ci kasy. Mógłbyś podać bezpośredni link do adsense gdzie można to sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 W Payment history to sprawdzasz -> link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 O ile co miesiąc miałem około 0,4% odjęte za nieprawidłowy ruch to w grudniu odjęto mi 5% Coś jest nie tak. Czuję się oszukany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phare Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Skąd ten nieprawidłowy ruch? Może z mobile? W poprzednich latach odjęcia były minimalne Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze Zagadki logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.