Skocz do zawartości

[Startup] SeoSklep24.pl - Sklep SEO

Rekomendowane odpowiedzi

@ Grisham

Korzystam z usług SeoSklep24.pl i jest OK. Napisanie, że katalogowanie odbywa sie ręcznie, może chodzi o to, że projekt w automacie jest ustawiany ręcznie... czyli opis zgodnie z prawdą, czy nie? :P

Ogólnie wiadomo, jak to jest z tym ręcznym katalogowaniem. :yahoo:

Najważniejsze, że usługa przynosi rezultaty takich jakie oczekuję. Dla ludzi najważniejsze zawsze były tylko efekty. Czy napisane ręcznie, pułautomatycznie, automatycznie - to już tylko taki chwyt marketingowy.

Grisham, jako konkurencyjna firma... rozumiem Twój sprzeciw. Ale SeoSklep24.pl odwala całkiem dobrą pracę. I wszyscy sa zadowoleni. No chyba, że nie masz zleceń i zazdrościsz mu. :P

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Ogólnie wiadomo, jak to jest z tym ręcznym katalogowaniem. :P

Winszuję podejścia - skoro "wszyscy" kłamią to i ja mogę! :P

Cieszę się, że jesteś zadowolony z usług seosklepu - niestety mnie nie było dane sprawdzić, bo BOK ignoruje moje pytania jak widzisz.

No chyba, że nie masz zleceń i zazdrościsz mu.

No cóż, przyznam szczerze, że marże na jakich pracuje ten sklep i skala w jakiej działa są moim marzeniem :yahoo:

EOT

Ogólnie wiadomo, jak to jest z tym ręcznym katalogowaniem. :D

Winszuję podejścia - skoro "wszyscy" kłamią to i ja mogę! ;)

Cieszę się, że jesteś zadowolony z usług seosklepu - niestety mnie nie było dane sprawdzić, bo BOK ignoruje moje pytania jak widzisz.

No chyba, że nie masz zleceń i zazdrościsz mu.

No cóż, przyznam szczerze, że marże na jakich pracuje ten sklep i skala w jakiej działa są moim marzeniem !!!

EOT

Przecież możesz kłamać, najważniejsze aby były efekty i wszyscy byli zadowoleni ;) , a chyba jesteś jednym z niewielu, który nie jest usatysfakcjonowany z usług.

Ja wcześniej katalogowałem sam ręcznie strony, ale ostatnio czasu brak więc powoli zaczynam korzystać z usług Jakuba i jestem zadowolony.

Ogólnie rzecz mówiąc to troszkę paskudzisz sobie renomę udzielając się w ten sposób w tym wątku forum...

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

ja tam nie jestem klientem tego sklepu ale moim skronym zdaniem wypowiadanie się w taki sposób konkuencji u konkurencji to nie za dobrze wygląda... chyba sam Grisham byś nie chciał ay konkurencja zrobiła nalot na Twój temat i klepała jakies uwagi do Twojej oferty...

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Elementarna przyzwoitość nakazuje nie wypowiadać się w tematach konkurencji.

100% popieram, kultura biznesowa tak nakazuje.

Ale widzę, że raczej jest tu kultura "polityków" typu najeżdżanie non stop -> czyli brak kultury.

@ Grisham - tak jak napisał user melodiawsieci.pl - "Ogólnie rzecz mówiąc to troszkę paskudzisz sobie renomę udzielając się w ten sposób w tym wątku forum... " - jest prawdą.

Edytowane przez novum

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Odpowiem, obiecuję ostatni raz - jeśli ktoś chce mi odpowiedzieć to proszę PW lub mój temat ;)

@melodiawsieci.pl - wyznaję inne zasady. Dla mnie marketingowa papka to jedno, a praktyki rodem z SS czy Pro to druga rzecz :)

@SilverT - oczywiście, że nie chciałbym. Pewnie dlatego, nie piszę że katalogi z automatyczną akceptacją są moderowane i że ręcznie kataloguję wpisy, które wrzucam w automat ;)

@D_S - Twoje prawo mieć taką definicję elementarnej przyzwoitości jaką chcesz, ale chyba źle trafiłeś bo na PiO chyba 90% użytkowników przynajmniej raz napisało coś o konkurencji (choćby o wspomnianych wyżej :) )

@novum - nie rozśmieszaj mnie. Człowiek, który wyżej napisał, że można kłamać do woli skoro inni to robią uczy mnie kultury :P

Jak dla mnie to całą tę dyskusję można skasować, skoro MrFrog oficjalnie przyznał, że leci w kulki i dobrze mu z tym - jego prawo :(

@MrFrog - 2:0 dla Nas wietrzę ;)

Jak widzę to rozmowy przysłoniły PROMOCYJNĄ OFERTĘ :)

To jeszcze raz ponawiam i zapraszam do skorzystania bo na prawdę warto! :P

NAJNOWSZA PROMOCJA

Katalogowanie w 20 Prywatnych Sinooke PR0-PR5

Cena: 11,99zł

Katalogi są nowe, dlatego też taka oferta cenowa! Tylko 200 sztuk w tak promocyjnej cenie!

Rozkład PageRank:

PageRank 0 - 3 , PageRank 2 - 1 , PageRank 3 - 1 , PageRank 4 - 13 , PageRank 5 - 2

Zapraszam do zakupów :)

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Odpowiem, obiecuję ostatni raz - jeśli ktoś chce mi odpowiedzieć to proszę PW lub mój temat :D

Przyznam szczerze, szukałem akurat usługi katalogowania. Czytałem posty twojego sklepu i sklepu w którym teraz piszę wątek. Widać jak na tacy, kto pracuje, a kto się obija.

Pierwsze, co mnie razi strasznie w oczy, to robienie konkurencji awantury. Mało to profesjonalne.

Druga sprawa to fakt, że siedzisz na forum i pitolisz zamiast realizować zamówienia. Popatrz, twoi klienci czekają i się skarżą:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t&p=1064709

Weź się chłopie do pracy!

Podsumowując, dlatego skorzystam z usług SeoSklep24.pl a nie twoich.

Pozdrawiam - Tomek

Też korzystałem z usług tego sklepu katalogowanie kupiłem dla 6 stron raport otrzymałem też z dużym opóźnieniem zamówienie 6.05.2012 a raport doszedł 30.05.2012.

W opisie było napisane, że katalogi mają od PR od 1 do 4 lecz wiele miało juz PR=0 (wysłałem im aktualną listę z pr bo może nie mają czym sprawdzić).

Na wiadomość od mnie o tym fakcie dostałem taką odpowiedz

Niestety jest to powód Update PageRank. Staralismy sie dodawać do jak najlepszych, bo jak wiadomo publiczne, darmowe seokatalogi cały czas się zmieniają.

Przepraszamy za problemy.

Czyli pagerank jest aktualizowany 3-4 tygodnie :)

Opisy dodane w katalogach .... nie jak by to napisać wszędzie są takie same brak synonimów.

Drogo nie było ale to nie świadczy o tym aby robić na odwal.

Pozdrawiam i nie mocno polecam ale nikomu nie odradzam wiadomo każdy ma swoje zdanie.

bilbord_opublikuj_mini.png

Też korzystałem z usług tego sklepu katalogowanie kupiłem dla 6 stron raport otrzymałem też z dużym opóźnieniem zamówienie 6.05.2012 a raport doszedł 30.05.2012.

W opisie było napisane, że katalogi mają od PR od 1 do 4 lecz wiele miało juz PR=0 (wysłałem im aktualną listę z pr bo może nie mają czym sprawdzić).

Na wiadomość od mnie o tym fakcie dostałem taką odpowiedz

Niestety jest to powód Update PageRank. Staralismy sie dodawać do jak najlepszych, bo jak wiadomo publiczne, darmowe seokatalogi cały czas się zmieniają.

Przepraszamy za problemy.

Czyli pagerank jest aktualizowany 3-4 tygodnie :D

Opisy dodane w katalogach .... nie jak by to napisać wszędzie są takie same brak synonimów.

Drogo nie było ale to nie świadczy o tym aby robić na odwal.

Pozdrawiam i nie mocno polecam ale nikomu nie odradzam wiadomo każdy ma swoje zdanie.

Witam.

Jeśli był wysłany 30 maja no to faktycznie był z wielkim opóźnieniem. Gdzie pisaliśmy do Pana informację iż z powodu mojej operacji wysłanie raportu się opóźni. Było to również spowodowane sporą ilością zleceń.

Co do PR to niestety jeśli w trakcie katalogowania zmieniły się PR to nie jesteśmy w stanie już tego zaktualizować.

Według mnie dobry pomysł, z czasem powinien się przyzwoicie rozkręcić czego życzę twórcy jak i nam - pozycjonerom. Całkiem możliwe, że w niedługim czasie na coś się skuszę :)

WYKONAM: teksty, grafikę, strony www oraz bannery flash.

>>> Moje allegro <<<

Witajcie!

Dzisiaj taka ładna pogoda za oknem, wieczorny mecz Polaków :)

Z tej okazji mam dla Was 10% BONY RABATOWE Kody można wykorzystać tylko na katalogowanie!

Dzisiaj mamy dla Was tylko 5 bonów:

pol

pol2

pol3

pol4

pol5

Kody ważne do 30 czerwca ;)

Kto pierwszy ten lepszy :jezyk1:

Pozdrawiam!

Edytowane przez MrFrog