Skocz do zawartości

[Startup] SeoSklep24.pl - Sklep SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu tak mało tu opinii o tym jaki wpływ na SERP-y ma wykorzystanie produktów seosklep24.pl. Czy ktoś odnotował zasadnicze awanse? Jeśli tak, to jakim kosztem.

Ja mogę się wypowiedzieć na twoje pytanie:

W kwocie 350/400 zł kupiłem katalogi i precle które wybiły 3 średnio trudne frazy (bankowość) do top 3 z pozycji 80+, pozycje utrzymywały się przez około 8 miesięcy, po czym zaczęły delikatnie spadać

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

@adrian: jak linkowałeś z tych precli i katalogów? Anchorami, adresem strony, czy też jeszcze inaczej? Strona nie dostała filtra?

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

@adrian: jak linkowałeś z tych precli i katalogów? Anchorami, adresem strony, czy też jeszcze inaczej? Strona nie dostała filtra?

Linkowałem tylko anchorami, strona nie dostała filtra, właśnie po około 8 miesiącach postanowiłem dokupić trochę więcej linków na inne frazy i zrobiłem to na alleg...o ( około 2000 precli i około 600 katalogów) i wtedy dostałem filtra bo ten kontrachent zapewne dodał wszystko w kilka dni i nie pomijam faktu że były to śmieciowe linki , ale filtra już niema, pozbyłem się 95% linków za pomocą DisavowLinks, i zaczynam linkowanie od nowa omijając alleg..o z daleka.. jak na razie wszystkie frazy są w pozycji do top 20

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

Adrian dzięki za odpowiedź. Trochę się dziwię, że przy takim efekcie (top3 przez 8 miesięcy za 100zł na frazę) korzystałeś z ofert allegro.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Witam.

Dziękuję za aktywność w temacie SEOsklep24.pl!

Jak widać pakiety, które oferujemy dają efekty :)

Jesteśmy również na Allegro, dlatego też nie wrzucajcie wszystkich sprzedawców do jednego worka :) SEOsklep24.pl na allegro tak samo podchodzi do klienta, który chce dokonać zakupu poprzez allegro.

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Adrian dzięki za odpowiedź. Trochę się dziwię, że przy takim efekcie (top3 przez 8 miesięcy za 100zł na frazę) korzystałeś z ofert allegro.

Wiesz, chciałem więcej i taniej i chciałem wybić inne frazy a to mi na dobre nie wyszło...

Ostatnio miałem możliwość skorzystać z oferty seosklep24.pl.

Zakupiłem 5 paczek po 35 profili Trustrankowych w piramidzie (dodatkowo podlinkowanych).

Realizacja usługi przebiegła terminowo co mnie miło zaskoczyło. Jeszcze przyjemniej mi się zrobiło jak otrzymałem pełno listę raportów z zamówionych profili. Dodatkowo dostałem jeszcze adresy, którymi zostały dopalone profile.

Najważniejsze czyli efekty :)

Stronki, które były linkowane profilami po 2 tygodniach stopniowo pną się do góry. Jedna wskoczyła nawet do top 10 na 3 mało konkurencyjne frazy (klientowi zależy na budowaniu wizerunku).

Potwierdza się teza, że nie ilość a jakość się liczy!

Same URL z zaufanych źródeł w stosunkowo krótkim czasie i przy niewielkim budżecie pomogą we wbiciu stronek (dobrze zoptymalizowanych!!!) w topy na mniej konkurencyjne frazy. Dodatkowo to dobra baza przy rozpoczynaniu prac nad linkowaniem i dywersyfikacją profilu linków.

Pozdrawiam, a niezdecydowanym polecam!

Witam.

Dziękuję za miłe i pozytywne słowa! Takie wypowiedzi jeszcze bardziej mobilizują mnie do lepszej pracy!

Wczoraj na Naszym FanPage pojawił się ciekawy screen, który pokazuje jakie efekty dają Ręczne Linki:

https://www.facebook.com/SeoSklep24pl

Zapraszam do odwiedzania, ponieważ dzisiaj czekają tam na Was ciekawe prezenty.....

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Panie Jakubie, proszę o odpowiedź na moje maile, bo mimo złożenia i opłacenia zamówienia, kontakt nagle się z Panem urwał.

Ostatni Pana mail jaki otrzymałem jest z 3 marca o następującej treści: "Pana zlecenie jest aktualnie podlinkowywane. Myślę, że do końca tygodnia otrzyma Pan raporty."

Panie Jakubie, proszę o odpowiedź na moje maile, bo mimo złożenia i opłacenia zamówienia, kontakt nagle się z Panem urwał.

Ostatni Pana mail jaki otrzymałem jest z 3 marca o następującej treści: "Pana zlecenie jest aktualnie podlinkowywane. Myślę, że do końca tygodnia otrzyma Pan raporty."

Witam.

Sprawa została już rozwiązana i wyjaśniona.

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Witajcie.

Tym razem wiadomość, która zostanie przekazana nie będzie pozytywna...

Z przyczyn niezależnych jestem zmuszony zamknąć sklep z usługami pozycjonerskimi, który prowadziłem od ponad 2 lat....

Czasami każdy z Nas musi podjąć taką decyzję.

Osoby, które aktualnie mają projekty w trakcie realizacji proszę o zachowanie spokoju. Systematycznie z każdym z Was skontaktujemy się w celu zwrotów.

Pozdrawiam
Jakub Brożyna

A tam 1 kwietnia :P?

linki-onet-allegro.png

W ramach tego proszę zamieścić w swojej ofercie moją usługę ;)

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków