Skocz do zawartości

[Startup] SeoSklep24.pl - Sklep SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym zdobyć takie linki aby pojawiły się mniej więcej w zaznaczonym okręgu oczywiście mogą być wyżej ale jak najbliżej środkowej lini, najlepiej aby były zrównoważone po obu stronach środkowej lini, jak zdobyć takie linki?

vgluqoq7.jpg

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

Witam, chciałbym zdobyć takie linki aby pojawiły się mniej więcej w zaznaczonym okręgu oczywiście mogą być wyżej ale jak najbliżej środkowej lini, najlepiej aby były zrównoważone po obu stronach środkowej lini, jak zdobyć takie linki?

vgluqoq7.jpg

Kto se jaja robi ;p? Przyznać się ^^

Mówie poważnie, staram się na bieżąco zdobywać linki z różnych źródeł ,profile na forach , na socjal media , katalogi, komentarze itp oczywiście staram się wybierać strony z wysokim trust rank a tutaj się nic nie zmienia na wykresie. Profile z seosklepu nie pomagają chyba :/, nie jestem pozycjonerem więc nie mam powodu robić sobie z nikogo jaj.

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

nie jestem pozycjonerem...

Więc może warto zlecić zdobywanie kropek i tym podobne działania komuś, kto JEST pozycjonerem? Tymczasem Ty będziesz mógł w spokoju zająć się tym, na czym znasz się najlepiej.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

• 3 tygodnie później...

Życzę Wam zdrowych i pogodnych
Świąt Bożego Narodzenia.
Niech ten czas spędzony w gronie najbliższych
napełni Wasze serca spokojem i radością.
Niech błogosławieństwo Bożego Dzieciątka
towarzyszy Wam przez całe Wasze życie,
a szczere i najpiękniejsze
Bożonarodzeniowe życzenia
spełniają się w każdym momencie.

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Witam.

Jak wiemy, pozycjonowanie to w największej części linki. Czym lepsze linki - tym większa szansa zdobycia pozycji TOP w wynikach wyszukiwania na najistotniejsze frazy. Oczywiście aby kampania SEO naszej strony miała sens, trzeba zadbać o wiele innych czynników, takich jak chociażby optymalizacja strony. Dziś jednak skupimy się na tym, co ma największy wpływ na rankingowanie stron w Google, czyli na linkach.

Dlatego też chcielibyśmy Wam przedstawić Poradnik SEO " Jak zdobyć 40 linków SEO w weekend ". Poznasz miejsca, gdzie za darmo możesz pozyskać linki do swojej strony WWW. Dostajesz konkretne instrukcje krok po kroku. Co, jak i gdzie kliknąć, żeby zdobyć linki.

Myślę, że osoby, które chcą same spróbować swoich sił w linkowaniu stron www będą zadowolone z listy oraz wiedzy jaką chcemy przekazać.

Aby otrzymać poradnik wystarczy podać swoje imię oraz adres e-mail, a do kilku minut na Waszego maila przyjdzie wiadomość z poradnikiem.

Jeśli chcesz otrzymać poradnik to kliknij TUTAJ!

Pozdrawiam
Jakub Brożyna

Skorzystałem z usług SeoSklep24.pl , gdy poszukiwałem precli. Wszystko odbyło się bezproblemowo, fachowo, w ustalonym czasie. Efekty zadowalające, portale utrzymane bardzo dobrze.

Poniżej screen z zamówieniem na dowód powyższych słów.

LnC2B1r.png

• Like 1

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Dodałem produkt do koszyka, i prawie już kupiłem... a tu:

"Moduły płatności nie zostały zainstalowane."

Może problem leży w tym, że kraj kupującego to nie Polska. Być może to ustawienia regionalne dla różnych płatności.

Edytowane przez Tobi

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witam.

Dziękujemy za miły komentarz!

Zapraszamy innych klientów do przetestowania Naszych usług.

Dawno nic nie pisałem w tym temacie ale to nie znaczy, że źle się dzieje z SEOsklep24.pl :) Radzi sobie bardzo dobrze i w najbliższych dniach kolejne nowe usługi w ofercie dopasowane pod ostatnie aktualizacje Google!

Już teraz zapraszam do zapoznania się z wpisem na blogu:

https://blog.seosklep24.pl/nowa-oferta-profile-trust-rank-unikalne-posty/

Znajdziecie tam więcej informacji o nowej usłudze w ofercie SEOsklep24.pl!

Pozdrawiam

Jakub Brożyna