Skocz do zawartości

[Startup] SeoSklep24.pl - Sklep SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

W te świąteczne dni, gdy wiosna budzi do życia całą przyrodę, a świat wokół nas rozkwita najpiękniejszymi barwami, pragniemy złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia. Niech Święta Wielkanocne przyniosą Ci radość, optymizm i nowe inspiracje. Niech te wyjątkowe chwile będą pełne ciepła, miłości i spokoju, a każdy dzień obfituje w sukcesy, zarówno te małe, jak i te wielkie.

Nie zapominajmy o nowych możliwościach, które niesie ze sobą każdy dzień. Niech ten wiosenny czas przyniesie odrodzenie, świeże pomysły i energię do realizacji wszystkich planów, także tych związanych z rozwojem Twojej firmy w internecie.

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Ci, aby Twoje projekty internetowe rozkwitały równie pięknie, co wiosenna natura, przynosząc satysfakcję i docenienie w oczach użytkowników.

Wesołego Alleluja!

popup%20wielkanoc.png

• Like 1

• 6 miesięcy temu...
Godzinę temu, vocus napisał(a):

SEOKlep24

To jakiś copywriting, świetna nazwa, sam bym na to nie wpadł. Jednak są lepsi w wymyślaniu nazw ;) 

• Like 1

Cześć,

wkradła się pewnie literówka :) Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy do składania kolejnych zamówień.

W ostatnim czasie zaktualizowaliśmy silnik SEOsklep24.pl i aktualnie może pojawiać się jeszcze kilka błędów ale staramy się je jak najszybciej usuwać.

W najbliższym czasie sporo nowości, nad którymi pracujemy od kilku miesięcy.

Pozdrawiamy

SEOsklep24.pl

W dniu 18.10.2024 o 13:23, okazwłoka napisał(a):

To jakiś copywriting, świetna nazwa, sam bym na to nie wpadł. Jednak są lepsi w wymyślaniu nazw ;) 

Serio? Doczepiłeś się literówki? 🤦‍♂️ 

Proszę, aby któryś z moderatorów poprawił literówkę w moim poście.

Edytowane przez vocus
  • Like 1

1 godzinę temu, vocus napisał(a):

Serio? Doczepiłeś się literówki? 🤦‍♂️ 

Proszę, aby któryś z moderatorów poprawił literówkę w moim poście.

Cześć,

myślę, że wszystko w formie żartu :) Nie ma co się przejmować :) Każdy wie o co chodzi. Jeszcze raz dziękujemy.

Pozdrawiamy.

@vocus - jesteś tu nowy, więc nie zrozumiałeś żartu :) Co jak co, ale ja się litrówek (nawet w połowie) nie czepiam :D 

Edytowane przez okazwłoka

2 godziny temu, okazwłoka napisał(a):

@vocus - jesteś tu nowy, więc nie zrozumiałeś żartu :) Co jak co, ale ja się litrówek (nawet w połowie) nie czepiam :D 

Jestem tu dłużej od ciebie 😎 a to, że się nie udzielam i mam kilka postów to już inna sprawa. Jeśli to był żart, którego nie odczytałem to spoko - zwracam honor 😜 👊

Edytowane przez vocus
  • Like 1