Skocz do zawartości

[Startup] SeoSklep24.pl - Sklep SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Na wstępie chciałbym podziękować za kolejne miłe i pozytywne słowa. Staram się aby każdy klient był zadowolony z wykonanej przez Nas usługi.

Dzisiaj z samego rana Tomek Wydra opublikował wyniki testu Ręcznych Linków Trust Rank, które dla niego realizowaliśmy....

Myślę, że wyniki są bardzo zadowalające!

Więcej tutaj:

https://www.wydra.waw.pl/blog/wynik-testu-linkow-profili-trust-rank/

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

• 2 tygodnie później...

Witam.

Chciałbym poinformować wszystkich aktualnych klientów oraz przyszłych klientów, że może zdarzyć się sytuacja iż przyjęcie zleceń oraz ich realizacja wydłuży się o kilka dni. Powodem tego jest to, że 23 sierpnia, czyli jutro żenię się :)

Mam nadzieję, że rozumiecie powagę sytuacja i te kilka dni w przyszłym tygodniu opóźnień mi wybaczycie :)

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Witam!

Dla osób, które są zainteresowane zakupem usług na SEOsklep24.pl zapraszam do krótkiego wpisu na blogu, który mam nadzieję przekona ich do skorzystania z Naszych usług:

Referencje od Pawła Rabinka:

https://blog.seosklep24.pl/opinia-od-pawel-rabinek-redseo/

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

• 2 tygodnie później...

Polecam usługi Jakuba - jest rzetelny, dokładny i terminowy. W moim przypadku pakiet ręcznych linków z ogłoszeń dał bardzo dobre efekty jeśli chodzi o lokalne frazy. Na wykonanie usługi czekałem 2 tygodnie. Od tego czasu minęły 2 miesiące, a pozycje stabilnie utrzymują się w TOP 1-4.

• Like 1

Polecam usługi Jakuba - jest rzetelny, dokładny i terminowy. W moim przypadku pakiet ręcznych linków z ogłoszeń dał bardzo dobre efekty jeśli chodzi o lokalne frazy. Na wykonanie usługi czekałem 2 tygodnie. Od tego czasu minęły 2 miesiące, a pozycje stabilnie utrzymują się w TOP 1-4.

Witam.

Dziękuję za kolejną opinię @voytala!

Chciałbym również poinformować wszystkich, że od dzisiaj w ofercie SEOsklep24.pl można zamawiać Ręczne Linki z Komentarzy na blogach!

Więcej informacji tutaj:

https://seosklep24.pl/352-linki-z-komentarzy-70.html

Aktualnie promocyjna cena to tylko 79,99zł brutto za 70 ręcznych linków na blogach z PR2-PR7!

Zapraszam serdecznie do składania zamówień.

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Witam.

Dziękuję za kolejną opinię @voytala!

1.Uprzejmie informuje jeśli jeszcze jeden raz wypłynie w Twoim temacie osoba polecająca Twoje usługi co spala przez 4 lata, ma 3 posty i nagle obudziła się aby promować Twój sklep to temat poleci do kosza, to już nie pierwsza taka sytuacja.

2.Przystopuj z aktywnymi linkami z PIO do sklepu, blogów, blogów kolegów, forum to nie Twój prywatny precel, sygnaturka ma Tobie wystarczyć.Inne linki wklejaj jako "kod"

3. Za kolejne spamowanie shotbox będzie długi urlop

pisze w Twoim temacie bo wiele osób zgłasza uwagi do Twojego tematu i myślą, że nie reagujemy.

1.Uprzejmie informuje jeśli jeszcze jeden raz wypłynie w Twoim temacie osoba polecająca Twoje usługi co spala przez 4 lata, ma 3 posty i nagle obudziła się aby promować Twój sklep to temat poleci do kosza, to już nie pierwsza taka sytuacja.

Jestem typem obserwatora - nie mam czasu udzielać się na forum, dlatego mam na koncie tylko parę postów. Opinię dodałem na prośbę Jakuba, aby potwierdzić fakt, że wykonuje swoje usługi rzetelnie. To co dla mnie zrobił przyniosło efekt, więc z chęcią poświęciłem swój czas żeby się tym podzielić z innymi. W naszej branży jest masa nierzetelnych podwykonawców, więc jeśli znajdzie się ktoś godny polecenia - IMHO warto to robić.

Co w tym złego, że Jakub prosi klientów o referencje za dobrze wykonaną robotę?

Ja nie mam zamiaru dyskutować, napisałem swoje zastrzeżenia do "marketingu" szanownego Jakuba. Może ich nie brać pod uwagę i sprawdzić co będzie dalej.

Jestem typem obserwatora

Tak tak po logach widać Twoje obserwacje.

Opinię dodałem na prośbę Jakub

To jest oczywista oczywistość tak samo jak opinie z innych kont z 1-2 postów jak i "nowe konta" jakie nigdy więcej na PIO nie udzielają się. Niestety marketing szemrany na poziomie lakowania postów FB z konta swojej dziewczyny na PIO nie przejdzie bo to zachęca innych to takiego samego poziomu. EOT

Ja nie mam zamiaru dyskutować, napisałem swoje zastrzeżenia do "marketingu" szanownego Jakuba. Może ich nie brać pod uwagę i sprawdzić co będzie dalej.

Mam nadzieję, że Twoja dyskusja zakończy się właśnie w ostatnim poście...

W Twojej wypowiedzi wyczuwam groźbę ?

Oczywiście do dalszej dyskusji zapraszam na PW jeśli uda mi się nie zostać zablokowanym....

Pozdrawiam

Witam.

Chciałbym poinformować wszystkich, że na SEOsklep24.pl pojawiły się nowe usługi związane z Audytem SEO oraz Optymalizacją SEO. Teraz każdy może zamówić bezpłatną wycenę optymalizacji lub audytu SEO dla swojej strony.

Więcej informacji znajdziecie tutaj:

Audyt SEO -

https://seosklep24.pl/content/11-audyt-seo

Optymalizacja SEO -

https://seosklep24.pl/content/10-optymalizacja-seo

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

• 2 tygodnie później...