Skocz do zawartości

[Startup] SeoSklep24.pl - Sklep SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Witam.

Czy na sali są zainteresowane osoby skorzystaniem z usługi Ręcznie pisanych ( unikalnych ) komentarzy
w sieci 100 prywatnych blogów z branży finansowej / ekonomicznej / biznes? Jeśli chodzi o same blogi to posiadają one
sporą ilość unikalnych artykułów branżowych i są odwiedzane przez prawdziwych użytkowników.

- wszystkie komentarze odnosić się będą do danego artykułu z bloga
- komentarze będą pisane przez osobę i będą unikalne
- wszystkie komentarze są DF
- możliwość linkowania z treści komentarza lub nicku komentującego
- w razie potrzeby istniałaby możliwość usunięcia wybranego komentarza

Coś o blogach:

Łączny ruch na udostępnionych stronach to co najmniej 50.000 odsłon i dotyczy 60% stron. Mierzony jest za pomocą kodu AdSense, bo na większości stron nie ma Analyticsa (może nawet na żadnej z nich). Na pozostałych 40% ruch nie jest mierzony w żaden sposób, bo strony były postawione pod konkretne zlecenie w których nie liczył się ruch albo do pozycjonowania reszty.

Ponadto strony stoją na różnych VPS-ach i hostingach w kilkunastu firmach, mają od 6 miesięcy do ponad 3 lat i prawie wszystkie są od „pierwszego właściciela” :).

Oferta nie będzie dostępna dla wszystkich. Mam zamiar podjąć współpracę z 5-10 firmami lub osobami prywatnymi, które wiedzą jak i do czego wykorzystać tego typu linki.

Mogę zaprezentować 1-3 blogi do wglądu dla zainteresowanych.

Osoby, które są zainteresowane współpracą - zapraszam na kontakt@SEOsklep24.pl

• 2 tygodnie później...

Ręczne, wartościowe linki z profili Trust Rank!

Jak zdobyć najwyższe pozycje, nie martwiąc się o Pandę, Pingwina i inne aktualizacje Google?!

- Dokładnie 18 października 2014 roku Google uruchomiło kolejną aktualizację algorytmu wyszukiwania - tym razem do akcji wkroczył Pingwin 3.0, który skrupulatnie przyjrzał się linkom prowadzącym do pozycjonowanych stron. Aktualizacja sprawdziła, czy zdobywane przez pozycjonerów linki są wiarygodne, karząc jednocześnie za linki sztuczne i z miejsc o niskiej wartości dla użytkownika.

- Aktualizacja Pingwin została uruchomiona zaledwie kilka tygodni po innej aktualizacji Pandzie. Ta tymczasem analizuje strony pod kątem optymalizacji, karząc za skopiowane treści, braki w nagłówkach i przekierowaniach wildcard. W jednym miesiącu otrzymaliśmy prawdziwy koktajl aktualizacji, który wziął pod lupę linki oraz optymalizację stron.

- To dało wielu osobom, do myślenia - od teraz liczy się pełna optymalizacja strony oraz wartościowe linki, które pochodzą ze sprawdzonych, wiarygodnych dla algorytmu miejsc. Jeżeli w jakimkolwiek punkcie zmienisz tok rozumowania, Twoja strona prędzej czy później zostanie ukarana. Na szczęście jest proste rozwiązanie tej sytuacji!

Czego dotyczy oferta i jak jest realizowana?

Oferta obejmuje ręcznie zakładane profile i dodawanie na nich linków. Zakładamy profile tylko na stronach wartościowych, charakteryzujących się wysokim wskaźnikiem Page Rank (5-10) i Trust Rank. Tylko takie strony stanowią obecnie solidny fundament pod zdobywane linki.
Linki, jakie możemy zdobyć mogą prowadzić do strony głównej, jak i podstron. Mogą to być zwykłe linki URL, linki z anchorów (słowa kluczowe) lub fraz Exact Match i słów brandowych. Nie narzucamy ograniczeń na tematykę stron - w ten sposób mogą być linkowane wszystkie domeny, bez względu na to, czego dotyczą i jakie przedstawiają treści!

Specjalna oferta dla użytkowników forum.optymalizacja.com dostępna poniżej:

https://forumowiczepio.specjalnyrabat.pl/

Cena: 59,99zł - 99,99zł

Więcej informacji na temat oferowanej usługi znajdziesz klikając w powyższy link.

Wykupiłem 2 miesiące temu w SeoSklep24 usługę Grupa100 -

https://seosklep24.pl/350-grupa-100.html

Niestety po wykonaniu nie odczułem żadnych efektów.

Dodatkowo zleceniobiorca nie wykazał się profesjonalizmem, gdyż pomieszał frazy dla różnych stron.

Po mojej interwencji otrzymałem tylko informację, że być może na stronę jest założony filtr.

Okazało się, że nie ma żadnego filtra. Dodatkowo moje późniejsze ręczne działania od razu podniosły pozycję strony.

Czy ktoś korzystał z tej usługi? Czy tylko ja mam pecha, czy ta usługa po prostu nic nie daje?

W Poznaniu mieszka wielotysięczna rzecza użytkowników komputerów stacjonarnych i laptopów. Wiele osób, które miało problem z komputerem, wie jak trudno znaleźć profesjonalny serwis komputerowy w Poznaniu, któremu można zufać i powierzyć bez obaw swój sprzęt i dane.
Jeśli zdarzyło się Wam np. skasować przez przypadek bezcenne zdjęcia albo dysk nagle przestał działać, zapewne wiecie, że odzyskiwanie danych z dysków odzyskiwanie danych z dysków twardych jest możliwe i przynosi tym lepsze efekty im prędzej zabezpieczycie dany nośnik przed dalszym uszkodzeniem (nadpisaniem).

Wykupiłem 2 miesiące temu w SeoSklep24 usługę Grupa100 ....

Witam.

Przeanalizowałem właśnie korespondencję mailową z Panem i jak widzę to wyjaśniłem Panu dlaczego pojawiło się zamieszanie z przypisaniem fraz. Powodem tego było to iż Pan nie dopasował fraz do odpowiednich podstron, dlatego też usługa została zrealizowana z losowo dobranymi frazami do losowo wybranych podstron.

Edytowane przez MaxPan
nie cytuj w calości

• 2 tygodnie później...

Witam.

Przeanalizowałem właśnie korespondencję mailową z Panem i jak widzę to wyjaśniłem Panu dlaczego pojawiło się zamieszanie z przypisaniem fraz. Powodem tego było to iż Pan nie dopasował fraz do odpowiednich podstron, dlatego też usługa została zrealizowana z losowo dobranymi frazami do losowo wybranych podstron.

Faktycznie nie podałem jakie frazy do jakich stron przypisać ale to Pan jest fachowcem w tej branży i można było o to dopytać albo zasugerować a nie bezmyślnie wstawiać linki.

Podałem 5 fraz i 3 adresy, więc nietrudno było się domyślić, o co chodzi.

Jakbym zlecił Panu pomalowanie pokoju, to szyby w oknach też by Pan pomalował, skoro nie powiedziałem, żeby ich nie malować??

W Poznaniu mieszka wielotysięczna rzecza użytkowników komputerów stacjonarnych i laptopów. Wiele osób, które miało problem z komputerem, wie jak trudno znaleźć profesjonalny serwis komputerowy w Poznaniu, któremu można zufać i powierzyć bez obaw swój sprzęt i dane.
Jeśli zdarzyło się Wam np. skasować przez przypadek bezcenne zdjęcia albo dysk nagle przestał działać, zapewne wiecie, że odzyskiwanie danych z dysków odzyskiwanie danych z dysków twardych jest możliwe i przynosi tym lepsze efekty im prędzej zabezpieczycie dany nośnik przed dalszym uszkodzeniem (nadpisaniem).

Witajcie!

Z okazji Black Friday na całość usług związanych z Piramidami Linków, Ręcznymi Linkami z profili, Linkami z Social Media obniżam ceny o 30%. Promocja jest ważna od 28.11.14 do 30.11.14.

Kod rabatowy do wykorzystania na https://SEOsklep24.pl/ to:

blackfriday

Zapraszam serdecznie!

• 2 tygodnie później...

Pan nie powiedział a Pan nie zapytał. Teraz jeden z Panów zwala winę na drugiego. Od dziś Pan będzie mówił a Pan pytał :) Dajcie spokój chłopaki.

Pierwszy Pan nie powiedział, bo Pan nie wiedział, że trzeba to powiedzieć.

Drugi Pan nie zapytał ale jest fachowcem, więc powinien wiedzieć, że to ważne informacje.

Widzisz różnicę?

• 2 tygodnie później...

Witajcie!

Mam dla Was malutki prezencik :)

Dla pierwszych 2 osób, które skontaktują się ze mną w tym temacie oraz wyślą wiadomość na PW wykonam usługę związaną z linkowaniem ich strony www. Linkowanie zostanie przeprowadzone w celu testu pewnej nowej usługi, która mam nadzieję niebawem zagości w ofercie SEOsklep24.pl.

Jakie mam wymagania odnośnie strony www, którą chciałbym linkować?

- dobra optymalizacja seo

- regionalne słowa kluczowe / frazy ( łatwe / średnie )

- strona nie może mieć żadnych filtrów, powiadomień itp

- strona nie może mieć BL

- należy dostarczyć do mnie 4 artykuły z synonimami, które będą miały minimum 1500 znaków po wygenerowaniu

Więcej info dogadam z osobami, które zgłoszą się jako pierwsze :)

Pozdrawiam

Jakub Brożyna