Skocz do zawartości

[Startup] SeoSklep24.pl - Sklep SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

To miłe. Co prawda listę 5k profili K2 harwestuje się w kilka h na przeciętnej maszynie, ale dla tego rozwiązania, które podajesz w ofercie:

"Dzięki specjalnie przygotowanym serwerom oraz proxy, które przeznaczone są do harvestowania ( zdobywania / wyszukiwania ) miejsc, które nie zostały jeszcze tak bardzo zaspamowane przez innych użytkowników."

jestem zdecydowany na zakup :faja: Dzięki za nowe możliwości.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@Konik^Morski - tego typu opis został dodany, ponieważ w późniejszym czasie dojdą kolejne listy. Jak wiadomo do większych harvestów potrzebne są lepsze maszyny i dobre proxy oraz sporo $ :) Mam nadzieję, że w najbliższym czasie pojawią się kolejne większe listy miejsc. Harvestowanie nadal trwa :)

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Wszystko wiadomo, naprawdę :)

Ja w sumie potrzebuję od Ciebie tylko te specjalne proxy do pozyskiwania niezaspamowanych, bo resztę jak mi się wydaje jakoś w końcu ogarnę :gazeta:

Dogadamy się.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Hej,

znalazłem reklamę profili TR z Twojego sklepu na:

seostation.pl/wiedza/porady/reczne-profile-tr.html

Mógłbyś odnieść się do komentarzy pod artykułem? Rozważam zakup, ale jest tam parę rzeczy, które budzą wątpliwości, głównie co dokładnie rozumiesz w ich przypadku jako "trust rank" ?

Hej,

Dostałem w mailingu ofertę

https://seosklep24.specjalnyrabat.pl/

i chciałbym zapytać czy te wykresy obrazują efekty z promowanej usługi? Widziałem je też przy profilach z Waszego sklepu, stąd pytanie.
Chciałbym też zapytać jakiego typu frazy czy branże są pokazane, bo wzrosty od 2000 do 10 000 wizyt z Google w ciągu niecałego tygodnia wyglądają imponująco.

Dzięki za odp

...

Witam.

krzysiek151 - screeny jakie pokazujemy to przykłady, które otrzymaliśmy od Naszych klientów korzystających z różnych usług. Nie są to screeny pokazujące efekty akurat z oferowanej usługi. Jeśli chodzi o branże to zapraszam do kontaktu mailowego, ponieważ musiałbym odszukać od kogo zostały przesłane i jaka strona była tam linkowana.

• 1 miesiąc temu...

Witajcie!

W tym tygodniu na Naszym blogu ukaże się ciekawy Test SEO! Już teraz mogę powiedzieć, że klient, który zamówił u Nas realizację usług związanych z optymalizacją i linkowaniem jest bardzo zadowolony z efektów, ponieważ koszt usług zwrócił mu się już kilkakrotnie :)

Na pewno zostaniecie o tym poinformowani w tym temacie!

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Korzystałem z usług tego sklepu dość długo i na początku byłem zadowolony, ale później właściciel poświęcał coraz mniej czasu na dokładne i rzetelne sprawdzanie linków. Jak mu podałem na tacy listę linków nie działających nie zrobił z tym nic, a tych linków było sporo bo jak dobrze pamiętam 20-30% z wszystkich zamówionych więc czułem się oszukany. Po mimo zgłaszania wielokrotnie pan Brożyna mnie zbył i zrezygnowałem z jego usług. Z tego co zaobserwowałem sklep idzie na ilośc anie na jakość.

Tak naprawdę to można znaleźć na rynku tańsze usługi i ludzi jeszcze nie wypalonych którym zależy na wykonaniu usługi na 101% jak to Jakub Brożyna pisze w ogłoszeniach

„….Każde zamówienie traktujemy indywidualnie, aby w 101% spełnić oczekiwania klienta!” - wierutna bzdura. Ja osobiście nie polecam chyba że tylko na tak zwany start up i tyle w temacie.

Korzystałem z usług tego sklepu dość długo i na początku byłem zadowolony, ale później właściciel poświęcał coraz mniej czasu na dokładne i rzetelne sprawdzanie linków. Jak mu podałem na tacy listę linków nie działających nie zrobił z tym nic, a tych linków było sporo bo jak dobrze pamiętam 20-30% z wszystkich zamówionych więc czułem się oszukany. Po mimo zgłaszania wielokrotnie pan Brożyna mnie zbył i zrezygnowałem z jego usług. Z tego co zaobserwowałem sklep idzie na ilośc anie na jakość.

Tak naprawdę to można znaleźć na rynku tańsze usługi i ludzi jeszcze nie wypalonych którym zależy na wykonaniu usługi na 101% jak to Jakub Brożyna pisze w ogłoszeniach

„….Każde zamówienie traktujemy indywidualnie, aby w 101% spełnić oczekiwania klienta!” - wierutna bzdura. Ja osobiście nie polecam chyba że tylko na tak zwany start up i tyle w temacie.

Witam.

Abym mógł zweryfikować to co Pan opisał prosiłbym o kontakt na maila j.brozyna@seosklep24.pl. Postaram się jak najszybciej wyjaśnić zaistniałą sytuację.

Zgodnie z zapowiedziami udostępniam link do Testu SEO, który opisany został na Naszym blogu:

https://blog.seosklep24.pl/test-uslug-seosklep24-pl-v-1/

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

@olek69 - taki post może napisać każdy. Nie mówię, że to fake. Ale gdy ktoś zakłada anonimowe konto na forum, żeby napisać że jakiś produkt jest zły albo dobry, po czym na zawsze znika, to kto ma w to uwierzyć?