Skocz do zawartości

[Startup] SeoSklep24.pl - Sklep SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Witam.

Chciałbym wszystkich poinformować, że aktualnie trwają prace nad SEOsklep24.pl - mam nadzieje, że będziecie zadowoleni z tych zmian, które nadejdą w 2018 roku :)

Postaramy się aby ta przerwa nie trwała długo.

Zamówienia i pytania można kierować bezpośrednio na e-mail: kontakt@seosklep24.pl

Pozdrawiam

Jakub

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Nowa odsłona SEOsklep24.pl a wraz z nią rabaty i nowe rozwiązania!

Kilka dni temu wdrożyliśmy nową szatę graficzną SEOsklep24.pl - zmianom uległ design strony a także logo. Przebudowana strona została dopasowana pod nowe rozwiązania, które już niebawem zagoszczą na naszej platformie - wszystko po to, aby interakcja Klientów z naszym sklepem i usługami była jeszcze lepsza i wygodniejsza.

Prócz zmian wizualnych, jesteśmy na etapie projektowania i wdrażania kilku usprawnień, które już niedługo będą gotowe dla Klientów. Jednym z nich jest dostęp do specjalnego panelu online, na którym Klienci zamawiający usługi SEO będą mogli na bieżąco, przez 24 godziny na dobę, analizować przebieg prac nad zleceniem. Oczywiście to nie jedyne usprawnienia, które czekają na wdrożenie, ale dalsze zmiany niech na razie pozostaną tajemnicą.

Z okazji tych zmian mamy jeszcze jedną niespodziankę - przygotowaliśmy specjalny rabat na nasze usługi.

Składając zamówienie wpisz kod RA1S7YUG i ciesz się 15% rabatem na wszystkie usługi dostępne na SEOsklep24.pl!

Mamy nadzieję, że nowa odsłona SEOsklep24.pl przypadła Wam do gustu. Już niedługo więcej informacji zarówno o dedykowanym panelu oraz innych rozwiązaniach, które już czekają na wdrożenie i usprawnienie SEOsklep24.pl.

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

• 2 tygodnie później...

Witam,

Zacząłem interesować się tematem po uruchomieniu nowej strony i najpierw znalazłem podobną stronę konkurencji, poźniej po nitce do kłębka wpadłem na to forum i na Pańską stronę. Zapoznałem się z ofertą i chętnie bym coś kupił ale jak dla mnie brakuje np płatności PayPal co z reszta oferuje konkurencja.

Wiekszości polskich firm wydaje sie, ze nie jest to zbedny gadzet i koszta ale w dzisiejszych czasach masa Polaków mieszka poza granicami i tam jest to najpopularniejsza i najbezpieczniejsza metoda płatności. Jeśli o mnie chodzi, płacąc PayPalem mogę sobie to wrzucić w koszty prowadzenia działalności w UK, co jest dla mnie priorytetem jeśli mówimy o wyborze oferty.

Także proszę pomyslec o rodakach za granicą i wprowadzić płatności PayPal.

Dzięki i pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...

8ae1371a52a903494d5aadf38b0106dad231cd05

Wreszcie udało nam się uruchomić specjalny panel klienta, w którym każdy klient będzie miał 24h przez 7 dni w tygodniu dostęp do raportów, które są w realizacji lub tych, które zostały już ukończone!

Wiele razy zdarzało się, że raport przesłany przez nas na maila lądował w folderze SPAM ze względu na dużą ilość wysyłanych e-maili tego typu do klientów w ciągu dnia. Teraz już tego typu sytuacji nie będzie!

W panelu również jest dodany system wysyłania wiadomości, dlatego też w łatwy sposób możecie się komunikować z nami w sprawie zleceń!

Z tego powodu chciałbym przekazać Wam do wykorzystania również kod rabatowy na -15%!

Wpisz KOD: SEOPANEL-15

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

• 4 tygodnie później...

Witajcie!

Dzisiaj na naszym blogu pojawił się najnowszy wpis na temat: 5 wskazówek dotyczących promocji firm transportowych w Google

Zapraszam do zapoznania się pod tym linkiem: https://blog.seosklep24.pl/5-wskazowek-dotyczacych-promocji-firm-transportowych-w-google/

Pozdrawiam

Jakub

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Witajcie!

Dawno nic tutaj nie zamieszczaliśmy, więc chciałbym poinformować, że pojawiło się kilka nowych ofert na SEOsklep24.pl!

Jedna z nich to komentarze na zagranicznych blogach, więcej informacji znajdziecie tutaj: https://seosklep24.pl/67-komentarze-na-blogach

W razie pytań, zapraszam do kontaktu :)

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Witajcie!

Jak ktoś jeszcze nie zauważył to pojawiły się nowe strony zapleczowe z wysokim Trust Flow i Citation Flow!

31 domen

https://seosklep24.pl/presell-pages/494-31-linki-trust-flow.html

10 domen

https://seosklep24.pl/presell-pages/511-10-linkow-trust-flow.html

Zapraszam do testowania :)