Skocz do zawartości

hasla+google oraz zmiana hasel

ossi

Rekomendowane odpowiedzi

mam dwa pytania:

1. gdzie mozna znalesc najpopularniejsze hasla wpisywane przez internautow.... szukalem przez googla ale tam sa jakies badziewiaste strony top10 i takie tam duperelki mnie chodzi o taka naprawde dobrze zrobiona strona cos w rodzaju "user friendly"

2. co sie stanie i jak to zrobic

pozycjonuje teraz strone na hasla A, B, i C ale na zime chce pozycjonowac na D E i F

jak to zrobic zeby byla szybka reakcje i po drugie jak zrobic zeby nie tracic pozycji na A B i C

z tym ze tu musze zaznaczyc ze np. A=lato gdzie D= zima

z gory dziekuje za odpowiedzi i all pozdrawiam

ad.2

Pozycjonowanie powinno być długofalowe a nie okresowe. Jesli chcesz wysoko wyskoczyc w krotkim okresie czasu (i na krotko) to zbieraj punkty w systemach linkujacych by potem w odpowiedni czasie przyłożyć. Niestety w dłuższej perspektywie czasu spodziewaj sie konieczności wymiany domeny.

Zalecałbym stałe linkowanie (stałe utrzymabie pozycji) - nie wiecej jak 2-3 frazy na jedem URL - czyli 2-3 frazy na główną - pozostałe zaś frazy na podstronę (subdomenę).

ad.2

Jesli chcesz wysoko wyskoczyc w krotkim okresie czasu (i na krotko) to zbieraj punkty w systemach linkujacych by potem w odpowiedni czasie przyłożyć. Niestety w dłuższej perspektywie czasu spodziewaj sie konieczności wymiany domeny.

Erbit nie rób paniki z tymi systemami ;)

Nie wiem co masz na mysli pisząc że Ci co korzystają z systemów będa musieli wymieniać domeny, możesz mi to wyjaśnić ? :)

dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności