Skocz do zawartości

Wstęp do podstaw pozycjonowania

szymilosz90

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie :) moja mama ma stronkę o filcowaniu ale póki co nie było prowadzonych żadnych działań z grupy optymalizacji i pozycjonowania. Nigdy nie miałem kontaktu z PiO  alei chciałbym się nauczyć tych zaganień. Mógłby mnie ktoś pokierować od czego należy zacząć, z jakich źródeł korzystać itp. Jakie strony (najlepiej darmowe) polecacie ? Jakie książki są najlepsze by zaczać przygodę z PiO ? Tak totalnie od podstaw

Jakie strony (najlepiej darmowe) polecacie ?

https://www.forum.optymalizacja.com/

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jakie książki są najlepsze by zaczać przygodę z PiO ? Tak totalnie od podstaw

myślę że przeczytanie tej książki pomoże w rozpoczęci przygody z PiO i SEO:

https://www.dobre-ksiazki.com.pl/sztuka-myslenia-p522156.html?utm_source=google&utm_medium=cpc_product&gclid=CJrw84G4m8oCFYHVcgod2ysPZA

Heh, dobre, ale prawdziwe.

Tutaj nikt Ci nie poda wszystkiego na tacy. To jest zbyt konkurencyjna i co ważne - obszerna tematyka. SEO to też nie jest wiedza powszechna, której możesz się nauczyć z jednej książki.

Musisz grzebać, czytać, i tak w kółko, by zdobyć podstawy pozycjonowania. Tutaj na forum jest ogrom wiedzy, ale potrzebna będzie wytrwałość, cierpliwość i własny tok myślenia. Szybko zorientujesz się, że sporo informacji trzeba odsiewać z różnych względów.

Ja proponuję zacząć od tematyki OPTYMALIZACJI witryny. To jest temat rzeka o którym znajdziesz masę informacji. Zgłębiając wiedzę, zaczniesz rozumiem istotę pozycjonowania.

fotoruminski.pl -> fotografia ślubna lokalnie w Białymstoku i Warszawie

Zanim zamieściłem tamten post poprzeglądałem trochę forum, zwłaszcza część ,,dla początkujących'' ale to co tam jest to i tak jest dość zaawansowane. Widziałem dużo  książek i stron na ten temat i uznałem, że mi pomożecie by zacząć totalnie od podstaw. A po doświadczeniach z jedną panią ,,psycholog'' całkowicie zniechęciłem się do takich książek (pozytywne myślenie :P). Czyli zaczynam ogarniać optymalizację :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności