Skocz do zawartości

Pozycjonowanie a Bieszczady

fomes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Szukam kogoś kto udzieli dobrych rad:) Dobra rada zawsze w cenie:

www.Bieszczadypolska.pl

frazy

bieszczady noclegi

noclegi bieszczady

domki bieszczady

bieszczady domki

Bardzo trudno mi wejść do top 10 zrobiłem katalogowanie same najlepsze katalogi.

Kto ma jakieś propozycje jakie działania teraz zrobić? linki na forach? profile?

Chętnie posłucham i z góry dziękuje za poświecony czas

Mam też podstronę

https://www.bieszczadypolska.pl/domki-noclegi-polanczyk.html

chcę ją wypozycjonować na

polańczyk domki

polańczyk noclegi

ale jakoś mi nie idzię

pozdrawiam z Bieszczad

Szukam młodych utalentowanych pozycjonerów.

chcę ją wypozycjonować na polańczyk domki polańczyk noclegi

Czym wyróżniają się domki Polańczyk? Spokojem, ciszą, ale także komfortem. Ponadto posiadają szeroką

ofertę atrakcji, a w niej między innymi możliwość wędkowania oraz uprawiania sportów wodnych.

Chciałem spointować ale szczerze to nawet nie ma jak ... :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dokup linków na allegro to wejdzie... :P

Na jakąś orgię, czy jak?

jakieś propozycje konkrety ?

Ma ktoś coś sensownego do doradzenia?

jakies pomysły? sugestie? dobre rady? konkrety najlepiej i z góry dzieki

Beerbant

jak to pozycjonowanie ugryźć co masz za rady?

Pozdrawiam

jak na razie nie skorzystałeś nawet z 2% miejscówek na linki i już tracisz nadzieję. Pomysłow jest wiele, oprócz oszałamiająco dobrych jak piramidki trust rank z alegro :), masz setki tematycznych for, blogów, masz własne zaplecze, masz przejęte domeny pod zaplecze lub 301. Jak katalogami stronka zapukała do topów, trochę wysiłku i do nich wejdzie

jak na razie nie skorzystałeś nawet z 2% miejscówek na linki i już tracisz nadzieję. Pomysłow jest wiele, oprócz oszałamiająco dobrych jak piramidki trust rank z alegro :), masz setki tematycznych for, blogów, masz własne zaplecze, masz przejęte domeny pod zaplecze lub 301. Jak katalogami stronka zapukała do topów, trochę wysiłku i do nich wejdzie

Plan miałem taki żeby najpierw fora wykorzystać i linki potem profile

choć zaciekawiły mnie te piramidy trusk rank. Bezpieczne to jest? Ktoś zna stosował wie jaka jest skuteczność?

thx

Ja bym tam szukał starych i doświadczonych, ale uj wie co Ty tam chcesz z nimi robić...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 1 miesiąc temu...

Samymi katalogami cudów nie zdziałasz. Sprawdź w majesticu, bądź ahrefsie gdzie pozycjonuje się top 10 na określone frazy i na pewno nie będą to same katalogi :).

a co jak ahrefs i majestic pokazują 2 linki (katalogi onetu i wp) ??

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Samymi katalogami cudów nie zdziałasz. Sprawdź w majesticu, bądź ahrefsie gdzie pozycjonuje się top 10 na określone frazy i na pewno nie będą to same katalogi :).

a co jak ahrefs i majestic pokazują 2 linki (katalogi onetu i wp) ??

Może konkurencja jest dość słaba, dlatego wystarczą tylko linki z tych katalogów( bądź co bądź mocnych)?

Jeżeli konkurencja nie jest słaba, możliwe że takie strony mają mocno rozbudowane  zaplecza. Dodatkowo strony mogą być opatrzone atrybutem, który blokuje roboty majestica i ahrefsa (ponieważ nie należą do google). Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności