Skocz do zawartości

Czy można już taką domenę Pozycjonować?

przemo83

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki dylemat. Posiadam na 2 domenach strony z  takim samym contentem. Pierwsza domena jest w trakcie wyindeksowywania z Google(została tylko 1 podstrona)

Usunąłem też pliki strony z serwera, żeby się nie wyświetlała i by przyspieszyć proces wyindeksowania pierwszej domeny. Na druga domene ustawiłem blokadę w robots.txt do czasu wyindeksowania pierwszej domeny.

Czy na tym etapie mogę już pozycjonować drugą domenę?(po odblokowaniu robots) Czy muszę poczekać na całkowite wyindeksowanie pierwszej domeny mimo, że już od długiego czasu się nie wyświetla?

Ale mimo wszystko, to chyba bardziej bezpieczniejsze rozwiązanie niż 301. Wracając do pytania.

Czy na tym etapie mogę już pozycjonować drugą domenę?(po odblokowaniu robots) Czy muszę poczekać na całkowite wyindeksowanie pierwszej domeny mimo, że już od długiego czasu się nie wyświetla?

Powinieneś nową domenę pozycjonować a starą linkować :)

Przy takiej sytuacji na starej domenie wrzuciłbym jakąś stronę z mieszarki.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności