Skocz do zawartości

Google tropi?

breja

Rekomendowane odpowiedzi

pod haslem "jedwabno" znajduje moja strone www.wardriving.pl chyba na 79 miejscu ;) co ciekawe na stronie nie ma zadnego slowa o jedwabnie ani linka do niej a wardriving nie linkowalem z anchorem jedwabno jedyne co laczy te strony to ze obie ja zrobilem i ze na stronie jedwabno znajduje sie link do wardriving hmm nie wiem co jeszcze moze to ze mam w hoscie IP "jedwabno" i jak robilem wpisy to czasem hosta widac w ksiegach ale rachej nie jako anchor text

co do jedwabna to mialem www.jedwabno.prv.pl ktora byla aliasem na jedwabno.com na obu byly starocie wiec zrobilem nowa stronke podlinkowalem pod www.jedwabno.com i wszystkie dostaly po du**e :-)

prv.pl poleciala ostro z 5 na 15 a reszty nie wiedac ;)

ale moglem sie tego domyslic wczesniej :] teraz na prv zrobilem przekierowanie a ta bez www musi zostac bo przeciez jej nie wywale :/

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności