Skocz do zawartości

Muzyka użytkowa za linki

Jarekseo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wpadłem dziś rano na taki pomysł. Jako, że kilka lat temu zajmowałem się tworzeniem muzyki użytkowej na potrzeby głównie internetu ( ale i nie tylko :D ), tzn. przyciski na strony www, muza pod prezentacje, audiobooki i w sumie do wszystkiego, a trochę jeszcze pamiętam z tamtych lat... ( Ba! nawet mam sprzęt. Nieco zakurzony, ale działa ), to chciałem się Was zapytać, czy nie potrzebuje ktoś tego rodzaju usługi w zamian za link/i ?

Chopinem nie jestem, ale kilka pudełek w Empiku leży z moimi produkcjami. Mam czas na weekendach i mógłbym coś potworzyć, jeśli komuś coś będzie potrzebne ;)

Najbardziej mile widziane linki z branż: motoryzacja, transport, przeprowadzki, ale i inne się przydadzą. Mam jedną stronkę, którą nigdy nie mam czasu czyt. nie chce mi się podlinkować, ale za to muzę bardzo lubię robić :>

W razie potrzeby, możliwe jest przepisanie praw autorskich itp pierdoły.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany, to najlepiej pisać na priv.

Dane kontaktowe:
slonecznyparasol@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności