Skocz do zawartości

domenynet.pl

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Tragedia, tragedia i jeszcze raz tragedia.

Odradzam z calego serca te firme mam same problemy z nimi. Support stanowi jedna osoba, ktora jest do tego moim zdaniem jedna z ostatnich osob ktora nadaje sie do obslugi ludzi.

Jak sie zwroci na cos uwage zaraz pretensje ma.

Znajomy tez od nich sie wyniosl. W PL moim zdaniem najbardziej wiarygodna firma ktorej warto polecic wlasne domeny to home.pl i ewentualnie az.pl ale home wydaje sie bardziej stabilny !!!

Nazwa.pl tragos. Wyniesc sie od nich to mistrzostwo swiata. Nie szanuja klientow.

Domenynet.pl adres mailowy jest na jednej ze spamlist i nie dbaja o to w zaden sposob. To jest jakas firma krzak.

Check email deliverability tool Maildog

• 2 tygodnie później...

mam zamiar wykupić tam domenę+hosting.

Proszę o opinię tej firmy.

Też nie polecam tej firmy.

Słaba jakość - pady serwera, blokowanie zapisu plików :)! (pomimo uprawnień co pewień czas nie mogę dokonać nadpisania plików), poziom obsługi klienta - dno, poziom obsługi technicznej klienta - jeszcze gorzej niż dno, ciągle mają pretesje do klientów - że raczą do nich napisać z problemami (to już jest śmiechu warte :)) .

W skrócie - firma mało profesjonalna, same kłopoty.

No i dzisiaj - strona nie działa ;)! i spadła w rankingu w google

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności