Skocz do zawartości

Czek z Google nadszedl

tojan3

Rekomendowane odpowiedzi

oczywiscie, ze sa takie slowa, ale sa to slowa, ktore mozna policzyc na palcach i nie sa to slowa zbyt czesto szukane.

Poza tym jezeli ktos placi faktycznie 1$, to serwujacy adsense otrzyma z tego +/- 30% tego.

Tak, masz rację, zrobiłem błąd biorąc nie tą wartość. Jednak i tak wtedy Twoja wartość jest zaniżona, lecz, faktycznie, nie 20 razy, przepraszam.

Szy.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prosze podajcie mi jakies polskie slowa, ktore kosztowalyby wiecej niz 1$.

To jest na prawde trudna sztuczka. Poza tym nie kazdy szuka codziennie hasla np.: "serwery dedykowane" (tylko przyklad) :lol:

Ja uwazam, ze niezla opcja jest stworzenie strony po angielsku. Wprawdzie wiecej roboty przy promocji, ale potencjalnie zyski moga byc duze. POlecam.

czeki zawsze dostajesz za cały miesiąc, a nie do momentu robienia podliczenia.

To ja mam inaczej: podsumowanie mialem 06-grud, płatność zatwierdzona 16 a data czeku 20 (w skrzynce byl 29). Płatność zatwierdzona obejmowała to wszystko, co udało mi się uzbierać do 06-grud

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

czeki zawsze dostajesz za cały miesiąc, a nie do momentu robienia podliczenia.

To ja mam inaczej: podsumowanie mialem 06-grud, płatność zatwierdzona 16 a data czeku 20 (w skrzynce byl 29). Płatność zatwierdzona obejmowała to wszystko, co udało mi się uzbierać do 06-grud

Jesteś święcie przekonany o swojej racji? :) Bo jednak wydaje mi się, że czek obejmował zatwierdzoną płatność, która stanowiłą sumę przychodów w poprzednim miesiącu kalendarzowym.

Szy.

• 2 tygodnie później...

aż się boję czekać..

Kurde.. niby wszystko ok, nie robiłem ,żadnych "przeskrętów" a jednak strach, że czegos się dopatrzą i ubiją mnie....

brrr..

chcę ten pierwszy raz mieć za sobą, zainwestowałem sporo kasy w reklamę i udało się sporo zarobić.. jeśli teraz miałbym to stracić, to chyba się tegnę :>

pozdr.

Fakt :D

Spokojnie, nadejdzie potwierdzenie. Mnie bardziej martwi, dlaczego nadal nie przyszedl czek za poprzedni miesiac.

Czy ktos tez zauwazyl, ze spadly przychody z search results (za klikniecie, a nie ilosc wyswietlen, lub CTR)?

Mnie bardziej martwi, dlaczego nadal nie przyszedl czek za poprzedni miesiac.

Bo został dopiero zatwierdzony? Ale pewnie pytasz o listopad? Hm, jesli jesteś w Gdyni, to... masz problem, chyba, ja w Gdańsku czek wyciągnąłem przed Sylwestrem.

Czy ktos tez zauwazyl, ze spadly przychody z search results (za klikniecie, a nie ilosc wyswietlen, lub CTR)?

Nie zauważyłem, nie korzystam.

Szy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności