Skocz do zawartości

Czek z Google nadszedl

tojan3

Rekomendowane odpowiedzi

Bo został dopiero zatwierdzony? Ale pewnie pytasz o listopad?

Aaa, poje... mi sie terminy. Dopiero teraz to zauwazylem. Cos mi jakos nie gralo czasowo to wszystko, ale nie zaglebialem sie nad tym.

U mnie ostatnio zaczelo sie mocno liczyc wyszukiwanie, ale widze, ze strasznie nedzne stawki sa. najprawdopodbniej moi uztykownicy szukaja jakichs pi****l w ktorych malo kto chce sie reklamowac.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja zauważyłem spadek, ale z reklam (nie wyników wyszukiwania). Od kilku dni gwaltowny spadek stawek - klikalność ta sama, wyświetlane reklamy te same.

ja zauważyłem, że ci reklamodawcy, na których szło przyzwoicie zarobić się wykruszają. jak tak dalej pójdzie to będzie trochę przykro.

1)Mam pytanie, przejrzalem ten topic od poczatku do konca i nie znalazlem -

jesli przeoczylem to sorry - czy ktos dostal pieniadze z czeku w citibanku w 10 dni od zlozenia czeku, czy to tylko obietnic banku, rozmawialem jakos pol roku w oddziale CB w Wawie i nie bylo zadnych szans zeby przyspieszyc inkaso (mialo byc do 3miesiecy czy jakos tak) ale byc moze koles byl nieidoinformowany bo to sie czesto niestety zdarza. Prosze o info, bo jesli tak jest to lece zakladac konto w CB.

2) Z AdWords tak jest, ze mozna sobie ustawic limit platnosci za klik na pewien poziom a google sam optymalizuje cene za klik - ja mialem ustawiona cene na max 1USD (slowa byly angielskie) w praktyce placilem max do 15centow za klik. Tak, ze obliczenia 0.05$/klik moga byc zanizone ale raczej kilka razy - nie dwadziescia.

Humm.. jakie macie srednie przychody w tym adsense? U mnie na poczatku.. pare pierwszch dni to bylo kurde tylko Nie wolno podawac zadneych informacji o CTR, CPM i o zarobkach w Adsense !!!!!! - Michal Nie mam porównania z innymi wiec pytam, jak to u was wyglada.

jaka masz ilosc odslon i CTR?

srednia ilosc odslon dzienna to:

Nie wolno podawac zadneych informacji o CTR, CPM i o zarobkach w Adsense !!!!!! - Michal

aha...., to ok. Tak czy inaczej ciesza mnie chyba te wyniki ;)

ale dlaczego nie mozna podawac? Jaki jest tego powod?

Wedlug mnie chodzi tu oto zeby nie manipulowac zawartoscia stron specjalnie pod AdSense.

Np. dzieki tym informacjom ktos dowiaduje sie ze strony o walutach maja lepszy CPC niz strony gumisiach.

Pomimo ze ma strone o gumisiach wstawia linki, ukrytty tekst itd do walut, przez co wyswietlaja mu sie lepiej platne reklamy.

Sam to wymyslilem, wiec moge sie mylic.

Ja u siebie w zaleznosci od tematyki strony obserwuje 200% roznice w srednim koszcie za klikniecie.

A ja nie będe miał sygnaturki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności