Skocz do zawartości

Czek z Google nadszedl

tojan3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Anonymous
ja wlasnie dzisiaj dostalem, wiec nie martw sie, pewnie dostaniesz w ciagu najblizszych dwóch dni.

jesli mowisz o czeku to dostalem wczoraj, za grudzien. jesli mowisz o $$ to mysle, ze w ciagu dwoch dni ich nie zobacze. minelo 4 tyg. i pewno ze 2 jeszcze musi minac.

Gość Anonymous
Moje nazwisko zawiera literke 'ł' czy jezeli zamiast tego wstawie 'l' to sie nic nei stanie(czytaj: czy będe mógł wypłacić czek)?

moje imię zawiera literę ł (Bartłomiej), a nazwisko zawiera literę ń i jak narazie nie miałem problemów. wszystko jest zastepowane literami l oraz n

Duże "Ł" jak w wypadku mojego nazwiska, jest wyświetlane podobnie do "Ł". Małe, wyświetla trójkę w indeksie górnym. Małe "ó" jest takie samo, małe "ń" też wyświetla coś bardzo zbliżonego do naszego "ń", ale już "ź" jest straszne. A ja mam i małe "Ł" i duże "ł". Jak jest u Was? Zrobimy sondę? :)))

Pozdrawiam, J. ;)))

Gość Anonymous
Duże "Ł" jak w wypadku mojego nazwiska, jest wyświetlane podobnie do "Ł". Małe, wyświetla trójkę w indeksie górnym. Małe "ó" jest takie samo, małe "ń" też wyświetla coś bardzo zbliżonego do naszego "ń", ale już "ź" jest straszne.

ale o czym Ty mówisz? w adsense nie podasz polskich znaków.

Gość Anonymous
No co, nie można sobie raz na jakiś czas pogadać od rzeczy? :lol:))

e to chyba nawet trzeba, a jak wczoraj byłem w sklepie to przede mną taaakaaa gruba baba stała, że ją wszyscy przepuścili bez kolejki bo już głodna się zrobiła,a to było już po obiedzie godizna trzecia wiesz od drugiej dużo minęło czasu, a ja stałem z tymi kartofalmi co dzisiaj na obiad miałem zjeść, no, ale wiesz zjadałem tego kurczaka co sobie w mikrofalówce, którą brat kupił z ryżem, który jest lepszy moim zdaniem od kartofli, bo przecież jeszcze miałem marchewkę, czyli warzywo, a co za dużo to nei zdrową, a wiadomo, że warzywa w nadmiarze szkodzą na nerki, wątrobę i trzustkę, a ja codziennie rano piję tran ...

ale wiesz zjadałem tego kurczaka co sobie w mikrofalówce, którą brat kupił z ryżem, który jest lepszy moim zdaniem od kartofli,

Bratku, a tak swoja droga to moglbys sie podzielic ze mna gdzie mozna kupic mikrofalowke z ryzem, bo ja tem bardzo lubie ryz. Rozumiem z tego co napisales, ze mikrofalowka byla wypelniona ryzem, a to jest sporo ryzu. Pewnie starczylo by mi na rok...

Gość Anonymous
Bratku, a tak swoja droga to moglbys sie podzielic ze mna gdzie mozna kupic mikrofalowke z ryzem

no na stadionie X-lecia, tylko nie przejmuj się jak ryż będzie świecił lub, gdy znów zapomnę przecinka :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności