Skocz do zawartości

Trzęsienia ziemi czyli poważne zmiany w serpach.

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nic się nie dzieje...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

(jedną mam)

No to rzeczywiście coś musi być na rzeczy...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

(jedną mam)

No to rzeczywiście coś musi być na rzeczy...

Jak strona ma kilka tysięcy podstron i one w górę gwałtownie idą a nic gwałtownego nie było przy niej robione to chyba coś jest na rzeczy zwłaszcza że niektóre inne osoby też tak twierdzą. A nie były w żadnych filtrach te podstrony moje. Serwis wiekowy (domena 13 letnia), stabilny.

Podobno rocznie jest wprowadzanych ponad 300 zmian, więc jak by nie liczyć to praktycznie codziennie coś się dzieje. Nie wiem czy się ogólnie orientujesz, ale jak jest jakaś poważniejsza zmiana to tematy o aktualizacjach wyglądają trochę inaczej. Na pewno nie tak, że Kowalskiemu poszło do góry a Nowakowi spadło i nikt więcej nic nie wie. Przykład: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/185038-pingwin-update-21/?hl=%2Bpingwin+%2Bupdate

Guglarze już tak długo przeciągają tego Pingwina, że mam wrażenie że już nie będzie go póki co

ostatnio była pośrednia informacja, że najprawdopodobniej nie bedzie już aktualizacji Pandy gdyż jest już ona częścią algorytmu, być może podobnie będzie z Pingwinem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności