Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

@blake chyba robił już szkolenie, Zgred robił razem z legata i IT lata temu, IT robił wielokrotnie. Kojotek chyba też kiedyś robił. Maxroy robi chyba każdego roku. Ja robiłem z obsługi jednego softu a nie z pozycjonowania 2 lata temu czysto techniczne szkolenie.

Xaan robi szkolenia ot dawno za każdym razem jest w jego temacie głośno ale chyba o to jemu chodzi :D

Ja myślę kończymy temat szkolenia jeśli kolega Kamilo270 poczuł się urażony to przepraszam w swoim imieniu i imieniu innych dyskutujących nikt nie miał takiego zamiaru.

Bierzemy się  do pracy, konkrecja nie śpi :D

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

:hello:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Saszestw- czytam, czytam i gdzie te dopalanie :)

Linki z tematycznych stron fajnie, ale aby to dawało kopa te stronki na które wciskasz linki muszą być nieźle podlinkowane i muszą być DF, a jak dodam że fajnie aby te miejscówki nie były zaspamowane i linki na nich nieźle się indeksowały, to takich stron szukać ze świecą, są jak yeti wszyscy  o nich słyszeli ale spotkać prawie się przeważnie nieudaje.

....

Dochodzimy do momentu, w których Xann chce szkolić bezrobotnych z UP (bez obrazy - to po prostu fakt),....

No musze Cię zmartwic od tego roku dotacje są juz nie tylko dla bezrobotnych ale dla każdego i pracownika i właściciela firmy :)

Marketing internetowy dla firm

dotacje są juz nie tylko dla bezrobotnych ale dla każdego i pracownika i właściciela firmy

Nic tylko zakładać firmę, od razu mamy kasę, skoro właściciel może się szkolić.

A tak przy okazji nie zapomnij poinformować tych właścicieli firm że w niektórych przypadkach będą musieli tą dotację zwrócić. Wraz z odsetkami.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Odchodząc od tematu szkoleń, dymania na kasę eurokomuny i innych takich, ja widząc treści typu:

Strona jest zoptymalizowana, analiza konkurencji pokazuje[...]

biorę zawsze "ostrą poprawkę na wiatr" bo przeważnie tak bywa, że ani witryna zoptymalizowana , ani konkurencja rozkminiona ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Saszestw- czytam, czytam i gdzie te dopalanie :)

Linki z tematycznych stron fajnie, ale aby to dawało kopa te stronki na które wciskasz linki muszą być nieźle podlinkowane i muszą być DF, a jak dodam że fajnie aby te miejscówki nie były zaspamowane i linki na nich nieźle się indeksowały, to takich stron szukać ze świecą, są jak yeti wszyscy  o nich słyszeli ale spotkać prawie się przeważnie nieudaje.

Arkaszka Linki są zróżnicowane DF i NF, ale te najważniejsze są oczywiście DF. Wiadomo, że najlepiej jak możemy zdobyć linka darmowego z jakiejś strony niezaspamowanej. Ja mam dodatkowy budżet na działania PRowe, bo jestem przede wszystkim specjalistą od zarządzania marką więc realizuje całościową strategię budowania marki dla usługi X. SEO jest jednym z komponentów. Dodajemy publikacje z wartościowych stron z wysokim PR i TR, niektóre z anchor, niektóre http., które bardzo fajnie się indeksują i dzięki treści zyskują odnośniki w Social mediach. I co ? Ledwo drga. Czy mam wierzyć, że konkurencja na spamie więcej może zdziałać? Nawet jeśli mają swoje zaplecza, mniej lub bardziej tematyczne.. Z tego co czytam ilość linków nie ma już takiego znaczenia, wszędzie się trąbi, że stawiamy na jakość. A jak widzę u konkurencji 100 linków z anchor textem ze średniej jakości katalogu, który zajmuje mi miejsce w pierwszym rzędzie to co mam myśleć?

A konkurencję sprawdzam Market Samurajem.

który zajmuje mi miejsce w pierwszym rzędzie to co mam myśleć?

wszędzie się trąbi, że stawiamy na jakość

Wystarczy po prostu myśleć...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@up Czym ty tam sprawdzasz. Strona polska wygląda jak kartofel ale to Zgreda afillejszon widzę. Powiem Ci co ja myślę. Stare strony sobie siedzą w Topach i nie ważne czym tam one były robione kiedyś. Dziś jest trudniej, o wiele trudniej. Co nie zmienia faktu, że jak się umie "fest dowalić linkami" (rozum to przez magiczne sposoby agentów z PIO) to i tam uda się szybko wbić. 

... Dodajemy publikacje z wartościowych stron z wysokim PR i TR, niektóre z anchor, niektóre http., które bardzo fajnie się indeksują i dzięki treści zyskują odnośniki w Social mediach. I co ? Ledwo drga. Czy mam wierzyć, że konkurencja na spamie więcej może zdziałać? Nawet jeśli mają swoje zaplecza, mniej lub bardziej tematyczne.. Z tego co czytam ilość linków nie ma już takiego znaczenia, wszędzie się trąbi, że stawiamy na jakość. A jak widzę u konkurencji 100 linków z anchor textem ze średniej jakości katalogu, który zajmuje mi miejsce w pierwszym rzędzie to co mam myśleć?

A konkurencję sprawdzam Market Samurajem.

mogą używać 301-ek, mogą blokować boty itd...  sposobów kilka jest. Oczywiście przed zablokowanien robi sie kikaset marnych linków aby konkurencja była w paranoi :) jak to qwa jest maja marne linki i siedzą w topach a my same z uznanych stron i dpa mokra..., jak jest domena bez linków to od razu wiadomo, zablokowane boty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności