Skocz do zawartości

domenomania.pl czy dobry hosting

sttorm

Rekomendowane odpowiedzi

Domenomania.pl czy ktoś korzystał z ich usług i jakie macie o nich opinie.

Chiałbym tam ustawic stronke ale nie wiem czy nie będę się wiecej meczył niż to wszystko będzie warte.

DZięku za info.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Domenomania ssie. Mam tam jedno konto i proby zalatwienia czegokolwiek z adminem sa skazane na niepowodzenie, gdyz jesli juz sprawdza maila (wychodzi cos raz na tydzien) to czesto trzeba pisac 2-3 razy o tym samym, zeby laskawie zrobil cos tak skomplikowanego jak dopisanie domeny (u mnie wymagalo 3 maili i 19 dni)..

c2h5oh

"The day Microsoft makes something that does not suck is probably the day they start making vacuum cleaners"

Kolczyki | Biżuteria Swarovski

• 1 miesiąc temu...

Ja mam u nich hosting. Firma ciągle się rozbuduwuję. Ostatnio przenosiła się na całkiem nowe serwery w Warszawie. Dzięki czemu działa stabilniej i szybciej. Nie rozumiem co wypisujecie na temat konktatów z adminem. Jest świetny. Odpisują mi od razu, a nawet jeśli nie, to konktatuję się z nim na gg i od razu otrzymuję odpowiedź. Bardzo mili i konkretni. Polecam.

Lubię wiersze młodych, nieznanych twórców, polecam portal literacki wpmt.pl!

odnosnie szybkosci to bym sie wstrzymal

skorzystalem z ich uslug i biore na razie to wszystko na to iz sie przenosi na nowe serwery

kontakt z adminem w sumie mam szybki ale jeszcze poczekam

jesli szybkosc przesylu danych sie nie zwiekszy i nie bedzie to bardziej płynne nie zostane po koncu pol roku i poszukam czegos innego za te same pieniądze

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Postawiłem na serwerze domenomani joomle żeby sobie potestować, ale sobie nie potestowałem bo wykonanie jakiegokolwiek polecenia w panelu admina zajmuje wiecej niż minute, poprostu makabra. Nie polecam.

Tu miała być sygnatura...

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności