Skocz do zawartości

Zdobycie widzów na YT publikując mało treści

Kamysto

Rekomendowane odpowiedzi

Czy istnieje jakaś realna szansa wypromowania kanału YouTube, który publikuje 1 film rocznie?

Z tego co się orientuje to pozostaje optymalizacja i promowanie filmu na stronach. Można by sztucznie zwiększyć liczbę subskrybentów, jednakże to nie przyniesie realnych odbiorców. Zdradziłbym wam kanał 1 osoby, ale nie mogę bo będzie, że reklamuje. W każdym bądź razie ta osoba posiada 14 000 subskrybentów, ale nie opublikowała żadnego filmu. To oczywiście celebrytka...

Aha. Szemrany.

Treść. Najlepiej, gdyby treść skłaniała widza do rozpowszechnienia dalszego. Natomiast to nie zawsze idzie w parze z jakością. Powiedzmy sobie szczerze. Ludzie przesyłają sobie albo piosenki albo głupie rzeczy. Nie chce, żeby nikogo to zabolało, no ale tak często bywa. 

Trzy lata temu nakręciłem krótkometrażowy film. Gdybym się uparł to nakręciłbym taki 1 film rocznie. Ale trudno mówić o sensie tego, jeśli nie będzie widzów.

Na trzeźwo to chyba bym tego nie napisał. 

• 2 tygodnie później...

Powiadają, że dobre kino broni się samo i ma wiernych widzów - nawet jak wydawane jest raz na ruski rok ;) 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Osiek chyba, że będzie poruszał wyjątkową tematykę.. myślisz, że jak hary portier byłby kolejną 'śmieszną' komedią to miałby szansę się bronić..?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności