Skocz do zawartości

[Wykonam] Linki z profili (FVat)

vallorian71

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Oferuję profile na stronach, forach, portalach zakładane ręcznie, w których zostanie/ą

1. umieszczony LINK w postaci ANCHOR'a lub URL (Każdy link wyświetla się w profilu bez zalogowania)

2. uzupełnione pola związane z danymi personalnymi - takie jak miejscowość, zainteresowania, zawód, imię, wiek/data urodzenia itd.

3. dodany synonimizowany tekst (Opis wymyślonej osoby) w polu "o mnie"/razem z anchor'em. A przy b.dużej ilość zleceń mogę przygotować bardziej tematyczny tekst - do ustalenia. (nie wszystkie strony pozwalają na dodanie dodatkowego tekstu).

4. każdy profil ma inny login oraz loginy zawierają w sobie jakieś imię. (lub mogą użyć przesłanych)

5. W części profili można umieścić dwa linki (np Anchor i URL). Mogę umieścić na inne (np główny i do podstrony)

Działam na swoich listach:

- strony z Anchor są 100% Dofollow 

- miejscówki są polskojęzyczne i angielskojęzyczne.

- łącznie około 300 różnych miejscówek.

- Link może być w każdej formie : link strony głównej, podstrony, strony zapleczowej, fanpage itd.

Współpraca:

- Interesuje mnie długotrwała współpraca przy dużej ilości zleceń.

Minimum to 500 profili / miesięcznie.

- Przed rozpoczęciem współpracy mogę wykonać zlecenie testowe na kilkanaście/kilkadziesiąt profili lub wysłać przykładowe profile.

Dodatkowo:

- Po wykonaniu zlecenia wysyłam raport gdzie bedzie LINK do profilu oraz dane do logowania.

- Zazwyczaj do każdego zlecenia dorzucam dodatkowe=gratisowe profile, w razie jakby jakiś został usunięty (ok 5% gratisowych profili).

- Przy bardzo dużych i regularnych zamówieniach = kilka tysięcy profili -  większe gratisy

- Profile raczej nie są usuwane. Monitoruje swoje miejscówki (jak zauważę, że profile zostają usunięte, to natychmiast usuwam tą miejscówkę z listy) 

- Zlecenia wykonuję terminowo, a czas wykonania zlecenia zależy od jego wielkości.

Rozliczenie za pomocą Faktury VAT --> 0,82 zł netto / profil

Zapraszam do kontaktu mailowego vallorian@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności