Skocz do zawartości

Wskazówki dla mamuta SEO ;)

Autochat

Rekomendowane odpowiedzi

Ego Blejka poszybowało w górę niczym gołębica :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj swle to tak jakby era dinozaurów, nie dość, że nie pomagają to jeszcze szkodzą

Szkodzą tym co nie umieją ich wykorzystać. :) Przysłowiowy nóż też szkodzi. 

Przykład: jeśli ktoś nie potrafi korzystać z katalogów tylko buduje grupy aby sprzedać za "parę trzy" trochę multikodów to takie działanie też jest szkodliwe.  Co nie oznacza że katalogi szkodzą.   :)

Genialnie

To jest cytat z powieści "Syzyfowe prace " Żeromskiego. Tytuł i cytat jakże pasujący do niektórych miszczów pozycjonowania.   ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nie po­siada­my ta­kich słów, by móc z dur­niami mówić o mądrości.

~Georg Christoph Lichtenberg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

bo wyjdziesz na blejka

Taaaa akurat on jest klientem Łajtpresa :D , no bez jaj ;) 

Ps

za dobry art z linkiem opłaca się dać tysiaka jakbyś nie wiedział :P

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Nie mogę... ludzie! U was na prawdę tak ciężko z myśleniem i czytaniem?

Wyjaśnię...

1. Napisałem, że swla można sobie dzisiaj do ()() wsadzić.

2. @farcrytabor3 napisał dlaczego.

3. Klakier @Xann próbuje odwracać kota do góry ogonem pisząc, że dyskusja była niby o kupowanych linkach, ale... nie w śmieciowym swlu tylko w whitepress za 1k.

4. @Beerbant twierdzi, że nie jestem klientem whitepressa (oczywiście nie do końca jest to prawdą, bo też go testowałem, ale na co dzień nie używam), co ni uja ma się do całej dyskusji ;)

Brakuje jeszcze info o rozmiarze kołnierzyka s_matysika, który sprzedaje blasty na k2... tak, żeby było weselej :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

(....)  info o rozmiarze kołnierzyka s_matysika, 

możesz podać szczegóły ? Poruszyła mnie ta kwestia 

:faja:  :faja:  :faja:

Zapraszam na pozycjonowanie za granicą  :)

stylem-logo.png- Profesjonalne pozycjonowanie.

pluseo.pl - Darmowy Audyt SEO dla Twojej strony.  

I info o tym kto mu kupił softy.

Hahaha, po jego ostatnim klakierowaniu na temat pewnego swla nie jest trudno się domyśleć.

jak chodzi o SEO to najbardziej to się zmieniła pierwsza strona wyników w google ;)

ps. nie pamietam kiedy osttani raz tutaj zabrałem głos ;) ale poruszył mnie temat mamutów i dinozaurów

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności