Skocz do zawartości

Wskazówki dla mamuta SEO ;)

Autochat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zmieniło się niewiele a dokładnie:

ŻE SWL jest obecnie ponadczasowy, jak nie jest szkodliwy linkujemy nim swoją stron, jak jest szkodliwy linkujemy nim konkurencję.

Pozatym SWL jest jak Lenin, wiecznie żywy, co roku obwieszczaja jego śmierć :D

Marketing internetowy dla firm

Potestuj trochę a później mądrości opowiadaj. Swl dzisiaj ani nie pomaga ani nie szkodzi, po prostu jest jak powietrze.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak mi się teraz nasunęło, jeżeli ma to być rada dla mamuta to na Syberię i do lodu .... Jak zamrożą (wyniki, bo niektórym podobno zamrażali) to będzie i SEO mamut :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

No tak ciągle zapominam że nie wszyscy wiedzą co to jest SWL wg Google dla mniej ogarbietych myślących że SWL to e-weblink to tutaj jest wyjaśnienie od Google https://support.google.com/webmasters/answer/66356?hl=pl

Ps. Faktycznie niektórzy się zatrzymali w rozwoju lata temu :)

Marketing internetowy dla firm

niby nie szkodzi

Nie no szkodzi ogólnie... portfelowi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Swl dzisiaj ani nie pomaga ani nie szkodzi, po prostu jest jak powietrze.

a jeszcze w tym temacie pisałeś 

Dzisiaj swle to tak jakby era dinozaurów, nie dość, że nie pomagają to jeszcze szkodzą. 

czyli szkodzą czy nie? ;)

znalałem ostatnio stronę co jest  w top5 na dość trudne frazy pp suplementach, robioną swl rotacyjnym :)

czyli szkodzą czy nie? ;)

szkodzi ogólnie... portfelowi.

wyższa szkoła jazdy

3103412752_a_teraz_zenujacy_zart_prowadz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności