Skocz do zawartości

Wskazówki dla mamuta SEO ;)

Autochat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciekawe kto ma teraz służbę przy koncie Xann ...

Szkodzą tym co nie umieją ich wykorzystać.

Pranie linków, bo te domeny są za słabe (toksyczne)

SWL nie jest dla każdego, to już wyższa szkoła jazdy.

Dzisiaj widziałem przez przypadek piramidki xanna. Śmieciowy swl, czy nie śmieciowy, ale w niecałe 30 dni na przyzwoite frazy topy robi....

Wyższa szkoła jazdy nie zostaje nigdy upubliczniona dla mas za grosze.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

@tank bo niektórzy wiedzą co inni robią

... nie w śmieciowym swlu

Dzisiaj widziałem przez przypadek piramidki xanna. Śmieciowy swl, czy nie śmieciowy, ale w niecałe 30 dni na przyzwoite frazy topy robi....

Te piramidki oraz

-Dopalam i nic

-Jak dopalać precie/katalogi

-Dopalanie wpisów i precli SWL

-lle punktów na wpis do precia, strategia

-Lepiei wzmacniać mocno, czy słabo?

-Jakimi anchorami linkować zaplecze?

-Dopalanie stron zapleczowych, czy może zaszkodzić

pozycionowanej stronie?

Na te pytania dostaniecie odpowiedz juz na

najbliższym szkoleniu Black Hat SEO dla

zaawansowanych.

https://xannsem.com/szkolenia/black_hat_seo

Marketing internetowy dla firm

Ciekawe kto ma teraz służbę przy koncie Xann ...

On sam we własnej osobie (możliwe, że w którejś tam jaźni ewentualnie). Co widać po powyższym wpisie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak to jest, że nowy użytkownik (zapomniałem nick już gościa, ale chodzi mi o tego fotografa) wciska w każdym temacie swoje szkolenia i dostaje ostrzeżenie, aby tego nie robił, a Xann robi to samo i przechodzi to bez echa?

Aaaa.. no chyba że to jest ten Kątęt Marketing i blek het seło, o którym Xann będzie prowadził szkolenie dostępne pod linkiem .....

Z tego Xanna trochę taki batman - niby książe nocy, a dalej zakłada gacie na leginsy.

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

a dalej zakłada gacie na leginsy.

:rotfl: oplułem monitor :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

SWL nie jest dla każdego, to już wyższa szkoła jazdy.

A ja tu poplułem w monitorek :)

Dzisiaj widziałem przez przypadek piramidki xanna.

Dzisiaj powiadasz. Przypadkowo...

Hmm.

Śmieciowy swl, czy nie śmieciowy, ale w niecałe 30 dni na przyzwoite frazy topy robi....

To skąd to wiesz?

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

ale w niecałe 30 dni na przyzwoite frazy topy robi....

Czyli jakie? Bo dla jednego przyzwoita fraza to: Szambonurek z Pcimia Górnego tanio wywozi szambo, a dla drugiego: Szybka pożyczka online.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

za krótko jesteś na tym forum żeby to zrozumieć

A co tu rozumieć. Kasa misiu, kasa (zerknij w prawo na forum).

AMEN

Jak mawiał klasyk gatunku.

Ps. To nie taka wiedza tajemna jak SWL.

SWL to wyższa, dużo wyższa pólka. Tylko dla zaawansowanych, po odpowiednio drogich szkoleniach.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Chyba ktoś z torbami niedługo pójdzie opłacając taką ilość klakierów ;)

bo jak na razie to zwykłe bicie piany - trochę jak dziecko co się cały czas przechwala.

E nie... pokazał kiedyś jak wbił topy swlem. O ile dobrze pamiętam były to frazy "leczenie żylaków odbytu", czyli jak by nie było ciężkie, medyczne frazy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności