Mion Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Kolega informatyk stwierdził, żebym przeniósł stronę na Google Cloud.Wczoraj przestało działać logowanie ma "moim" VPS z Windows w OVH ... I do teraz K**** MAĆ problem nadal nie rozwiązany. BOK OVH milczy. BOK OVH com jakąś aktywność wykazuje ale na odepchnięcie tematu z którego nic nie wynika... Dlaczego o tym piszę piszę ? Ponieważ w tego typu firmach w tym zapewne Google Cloud jak coś zda sprzęt, to to jesteś w szarej d*****. Jeśli wykupisz hosting jak radzi @blake w swits.pl, to suport masz IMHO zapewniony i nie będziesz musiał się wk***** ze maja Cie w poważaniu.... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqriusz182 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 "pierdyliuard wersji strony i revision" i od tego najpierw bym rozpoczął, wp sweep wp super cache zmienić na hypher cache, i jak nagle coś się zadzaiało to być może coś se tam poprostu wlazło i mocno pacuje, to też trzeba brac pod uwagę Randki Ogłoszenia Lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 ładny ruch! Co do serwera, to dedyk i zatrudnienie zaufanego admina (na webhostingtalk są ogłoszenia i opinie). ale zanim bym to zrobił, to warto samemu lub komuś dać stronę do audytu optymalizacji. Taki gość sprawdzi co jest wąskim gardłem i postara się zmniejszyć obciążenie. Chciałbym zobaczyć stronę na WP która ma tyle odwiedzin. Szacun jeszcze raz forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~larry Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wczoraj przestało działać logowanie ma "moim" VPS z Windows w OVH ... I do teraz K**** MAĆ problem nadal nie rozwiązany. BOK OVH milczy. BOK OVH com jakąś aktywność wykazuje ale na odepchnięcie tematu z którego nic nie wynika... OVH ma jedyny w swoim rodzaju support, nie jest tak, że inni mają Cię w poważaniu gdy wystąpi problem. Miałem w wielu miejscach maszyny i tylko OVH dało poważnie ciała. Szablony do Zennopostera - Zennoposter Tutorial - zzsklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 OVH ma jedyny w swoim rodzaju support,Ja bym tego SUPPORTEM nie nazwał. świeży przykład: Pierwszy raz zgłosiłem porblem wczoraj wieczorem, ale to mogę zrozumieć, że polski BOK tak dużej firmy jak OVH nie pracuje w niedziele Natomiast dzisiaj - Otwarcie zgłoszenia 25.01.201612:57 Temat zgłoszenia: Czas reakcji na zgłoszenie awarii i do godziny 25.01.2016 17:09 bez odpowiedzi. Nie wiem czy to jest standard obsługi w dzień powszedni... Tak, czy inaczej problem nie został rozwiązany ... choć w moim odczuci był bardzo prosty, bo chodziło o zresetowanie hasła, które niestety samo z siebie się zmieniło < wiem jak to brzmi> i w efekcie nie można było się zalogować do zdalnego pulpitu lub wskazanie instrukcji jak to zrobić... By odzyskać VPS'a za którego płace, bo nie jest, to FREE usługa straciłem cały dzień na końcu reinstalując OS. Dla kontrastu dodam, iż zmiana hasła na VPS z Windows przez BOK v-net.pro obecnie astronet od zgłoszenia zajęła kilka minut - to się nazywa BOK Sorry za OT. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebol Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Przejrzał bym staty co dokładnie odwiedzali realni userzy a co "błędne" boty. Może to DDos lub tym pochodny. Jeśli nie masz dostępu do logów poproś administrację lub jeśli VPS to sam masz tę możliwość. Rozwiązanie znajdziesz w logach. Jeśli ruch autentyczny do dedyk wskazany, wówczas większe pole do manewru. Wykonaj reboot, sprawdź stan usług Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...] - Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.) Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Weź zrób jeszcze: plugin do zmiany wp-login i wp-admin na własny np. domena.pl/kokpit i tam się logujesz brute force protect forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.