Skocz do zawartości

Najlepsi polscy specjaliści SEO o Content marketingu

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Biorąc pod uwagę waszą wiedzę (raczej jej brak) to wszyscy właśnie tworzycie content marketing.

No i mamy klasyczny przykład nieznajomości marketingu treści, typowe pomylenie buzzu i PR z CM  :D , no ale o to teraz chodzi aby móc każde gó**o podpiąć pod ten słynny marketing treści :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sugeruje że klienci sami odnajdują taki artykuł i się kontaktują z eksperami,  kiedyś na to wpadniesz sam, teraz chętnie Ci pomogę ogarnąć jak to działa, z drugiej strony rozumiem  że jesteś początkujący w temacie ale nie raz warto pomyśleć lub poszukać informacji w jakim celu się robi takie artykuły ?  Podpowiem to sie nazywa promocja  marki

Dlatego tworzycie kółeczko w którym wzajemnie "pucujecie" sobie tyłki? Taką wzajemną adorację nazywacie "promocją marki"? Coś to takie naciągane bardzo. To nawet nie stało obok promocji marki, ani jakiegokolwiek brandingu.

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

w którym wzajemnie "pucujecie" sobie tyłki?

Już pisałem - śmietanka się to nazywa (skąd się nazwa wzięła można się tylko domyślać).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Dlatego tworzycie kółeczko w którym wzajemnie "pucujecie" sobie tyłki? Taką wzajemną adorację nazywacie "promocją marki"? Coś to takie naciągane bardzo

Nieważne jak mówią ważne aby mówili.

Stare jak świat powiedzenie w marketingu.

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Nieważne jak mówią ważne aby mówili.

Stare jak świat powiedzenie w marketingu.

Pozdrawiam

Pysio

"Jeżeli cały kraj czyta doniesienia o robakach znalezionych w produkcie spożywczym, to czy  producent tego produktu zaciera ręce myśląc o wzrostach wyników sprzedaży?"

Użyte przez Ciebie powiedzenie ma dodatnią wartość jedynie w niektórych przypadkach, ten do tego nie należy

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

@"KrisTent" jednak musisz się bardzo dużo nauczć jeszcze, młody jesteś dlatego nie znasz historii Dotpay który nie wypłaciła kasy xxxxxx swoim użytkownikom internety aż huczały i co ??? i nic do dzis kasa nie wypłacona a on ma się dobrze i ma nowych klientów mimo obrzmiej ilości negatywnych opinii i komentarzy.

Marketing internetowy dla firm

jak się ma duże pieniądze

Nie piję tutaj w żaden sposób do Twoich usług

Bo jak miałbyś pić? :) Podejrzewam, że Xann aż tak głupi nie jest i jak miałby duże pieniądze to nie robiłby z siebie błazna z PRLowkim marketingiem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tym najlepszy Polskim specjalistom zadałbym 2 pytania :

A) jaka wielkosc ruchu generuja na najbardziej zmonetyzowanym przez siebie lub kogos serwisie

B) jaka fraze wbili z wciagu ostatnich 6 miesiecy i jaki to byl ruch

Niektore PP typu repliki zegarkow,medyki czesto zadaja takie pytania i proszą też o jakiś dowód.

Nagle okazałoby się , że nasi specjaliści specjalistami sa ale w prowadzeniu wlasnego bloga albo sprzedazy szkolen natomiast w seo nie maja żadnych wyników.

Nagle okazałoby się , że nasi specjaliści specjalistami sa ale w prowadzeniu wlasnego bloga albo sprzedazy szkolen natomiast w seo nie maja żadnych wyników.

Jak ktoś ma patent na topy to na tym zarabia. Jak patentu nie ma to zarabia pisząc "specjalistycznego" bloga - proste i smutne jednocześnie.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

A) jaka wielkosc ruchu generuja na najbardziej zmonetyzowanym przez siebie lub kogos serwisie

Niektore PP typu repliki zegarkow,medyki czesto zadaja takie pytania i proszą też o jakiś dowód.

Wielkość ruchu nie zawsze idzie w parze z jego zmonetyzowaniem.

Mam wrażenie że wszyscy zarabiają tutaj na PP. Klienci tak słabo płacą? ;)

Pozdrawiam

Pysio

P.S. Żeby nie zarzucić mi klakierstwa. Nie jestem klakierem/fanem/hejterem/ żadnego ze specjalistów wypowiadających się w tych tematach. Jestem tylko oibserwatorem

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności