Skocz do zawartości

Pozycje

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak u was ale dzis google chyba miało jakieś przetasowanie.

Wyskoczyłem na wszystkich DC na mega dobre pozycje, po frazach po których pałtętałem się w granicach 8-10 pozycji jestem teraz na topowych miejscach (reklama internetowa, reklama w internecie, strony www).

Dziękuję Ci google i proszę o jeszcze :)

bo ja sobie te frazy odpuściłem :) (nie dają kasy) hehehe

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

adek to są frazy na które trzeba cos przyłozyć ale tak naprawde nie daja klientów 3mam sobie stronke ot tak aby tam też była , tak samo na fraze "reklama"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie rozumiem stwierdzenia że ,,frazy nie dają klientów” :) tzn generują mała liczbe wizyt czy może jest mała liczba np. zapytań w stosunku do liczby odwiedzin?

Przecież fraza nawet iście kosmiczna może przyprowadzić naprawdę dużego klienta i wtedy zwróci się na dwa lata koszt jej obsługi a nawet pozycjonowania całej www. Ale przyjąłem Twoją sugestię, potestuje i zobacze czy warto je ,,utrzymywać” :P

Z drugiej strony nie czuje się jeszcze na siłach żeby bić się o top10 dla frazy pozycjonowanie po której to Ty jesteś mistrzem :) <szacuneczek> dlatego postanowiłem uderzyć w coś bardziej niszowego, w klientów którzy wiedzą co to są wyszukiwarki i internet, mają firmy ale nie koniecznie znają słowo : pozycjonowanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności