Skocz do zawartości

JS efekty WOW

Przemas_Łódź

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę o pomoc w znalezieniu przyczyny podwójnego wyświetlania efektu z skryptu wow.js.

adres strony to 

https://printexpress.com.pl

Mam na stronie ikony które wyświetlają się przy pomocy tej biblioteki, problem polega na tym że przy pierwszym wyświetleniu strony efekt ten powtarza się dwukrotnie.

Przeszukałem cały kod czy nie jest czasem dwukrotnie wywołany ten efekt ale nic nie znalazłem i starciłem juz pomysły.

Proszę o ewentualną poradę w czym tkwi problem.

Dzięki.

Druk ulotek cennik - PrintExPress lider wśród drukarni w Łodzi tanie ulotki druk wizytówek • plakaty cena druk

podwójnego wyświetlania efektu
Porównaj to co masz w kodzie html:
<div class="property gray-bg">
    <div class="container">
      <div class="row mtop30">
<!-- pasek scroll 
		<div id="blok">
      <p>ważne informacje !.</p>
    </div> 
-->
<!--koniec pasek scroll -->
<div class="wow fadeInLeft" data-wow-delay="0.3s">
        <div class="col-lg-3 col-sm-3 text-center">
          <div class="full-width-media-text">
			 						<a href="wizytowki.php">   

...

<!--drugi rząd-->

<div class="container">
      <div class="row mtop30">

<div class="col-lg-3 col-sm-3 text-center wow fadeInLeft" data-wow-duration="" data-wow-delay="0.3s">
          <div class="full-width-media-text">
			 						<a href="ulotki-skladane.php"> 

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

to nie ma wpływu na to wyświetlanie, zmieniłem teraz wpisy na jednakowe i nadal jest to samo.

Efekt widać po otwarciu się strony lub po jej odświeżeniu, najpierw ikony wpływają na stronę (wszystkie równo z lewej i z prawej strony) a gdy zakończy się całkowite wczytywanie strony jeszcze raz ikony wpływają na stronę i tu już uwzględniając nadane opóźnienie 0,3s w zewnętrznych kolumnach.

Chodzi o to aby tylko raz wpływały te ikony.

Druk ulotek cennik - PrintExPress lider wśród drukarni w Łodzi tanie ulotki druk wizytówek • plakaty cena druk

Eliminuj kolejne elementy sterujące, aż uzyskasz pożądany efekt... Bez możliwości testowej ciężko, to zdalnie zdiagnozować ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności