Skocz do zawartości

Jak wbić średnie i cieżkie frazy?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A chciałoby ci się tracić trzy dniówki żeby zarobić stówę?

Zrób stronę, wbij się w topy i przekonasz się czy o stówkę chodzi. Poza tym dyskusja dotyczyła konkretnej frazy a nie tego ile z niej zarobić można.

Ja odszczekuje "com pisał" bo skoro się wbił w okolice 10 to frazy klientów też wbije hehe.

No ale żeby nie poblokować zaplecza dla szpiegów to hańba:P

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Fakty na temat domeny szybkieodchudzanie.info:

1. Nie należy do Xana

2. Pozycjonuje ją Jakub Wiącek. (wg uid cip)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zrób stronę, wbij się w topy i przekonasz się czy o stówkę chodzi. Poza tym dyskusja dotyczyła konkretnej frazy a nie tego ile z niej zarobić można.

Mógłbym się pochwalić ale po co? W ogóle wiesz po co ta dyskusja?  bo posty Xanna z PIO mają wyższą pozycje na "pozycjonowanie" aniżeli jego strona firmowa - ta metoda nazywa się na pasożyta i dlatego zależy mu na hejcie.

o skoro się wbił w okolice 10 to frazy klientów też wbije hehe.

A ja w 10 wbijam seomatikiem za 9.99 pln

Sprawdzałeś linki? ja bym nie chciał być w skórze tych klientów aka M0drzew.

Fakty na temat domeny szybkieodchudzanie.info:   1. Nie należy do Xana 2. Pozycjonuje ją Jakub Wiącek.

Czyli Xann wynajął firmę do pozycjonowania? LOOOOOOOOOOL

Fakt nr 3: Domena nie jest "świeża"

8rPPnu2.png

Fakt nr 4: Domena ma linki z początku roku 2014

Z4JQB8v.png

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

facet z dużymi kochones

635179682492906893.jpg

o skoro się wbił w okolice 10 to frazy klientów też wbije hehe.

A ja w 10 wbijam seomatikiem za 9.99 pln

Sprawdzałeś linki? ja bym nie chciał być w skórze tych klientów aka M0drzew.

Lykasz wszystko jak pelikan rybki :) Modrzew był na jakimś szkoleniu z młodymi siuksami jak napisał a nie umnie. CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM SIĘ KŁANIA :)

Marketing internetowy dla firm

CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM SIĘ KŁANIA

ROTFL.. i kto to mówi :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności