Skocz do zawartości

Jak wbić średnie i cieżkie frazy?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Idź na szkolenie, to sam później zrobisz.

E tam szkolenia ja nie potrzebuję, ja chcę zlecić, a sam będę zajmował się czym innym. Xann bajki pisze od lat bo może nie każdy mnie zna na tym forum, ale Ci co wiedzą to robiłem takie frazy że jemu się nie śniło.

Oczywiście każdy może pisać co chce ale to co on wypisuje i jeszcze myśli że ludzie wierzą = pomsta do nieba/allacha/budddy/ itp.

A były to frazy na które teraz są min: mbank, rankomat, link4, liberty itp. , czemu nie mam ich? bo przestało mi się to opłacać, potwierdzić to może kilka osób z forum, nawet jeden użytkownik z tego forum robił tą stronę.

Więc Xann nie pisz bajek, każdy chce zarobić jak może ale Twoje rewelacje to szczyt.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

ale Twoje rewelacje to szczyt

Raczej czubek nosa Pinokia.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Powiem tak - ID usera w cip jest jawne

H7j5GyF.png

Jednak... jest to dość niskie ID, więc jeżeli 3 lata temu numeracja była w innej kolejności niż jest teraz to może to nie być to konto. Dlatego tutaj ręki nie dam sobie uciąć. Co nie zmienia faktu, że domena nie jest świeża z 2015 roku (a w temacie cały czas chodzi o wbicie świeżej domeny w topy) i nie była robiona (na pewno wtedy) przez osobę która twierdzi, że to robiła (Xann).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Xann chcę zlecić 3 frazy do pozycjonowania. Ale warunek jest taki że publicznie wyniki podaję, tu na forum. Frazy są z górnej półki, idziesz na to?

Oczywiście że tak,  nie ma prawy,  rozmawiamy tutaj ?  czy unas  w biurze ?

ps.  (w przeciwnieństwie do Blake mamy biuro)

Marketing internetowy dla firm

@KrisTent  myślisz że interesue nas co uważasz ? Jesteś na foum juz drugi miesiac i zamiast gadać o niczym wpad byś do nas jak nie masz kasy urzad pracy dotuje nasze szkoelnia

Jeśli kogoś interesują metody jakimi robimy ciężkie i średno ciężkie frazy  zapaszmy na nasze  szkolenie gdzie również można się dowiedzieć

- Dopalam i nic :/
- Jak dopalać precie/katalogi?
- Dopalanie wpisów i precli z SWL
- lle punktów na wpis do precia, strategia
- Lepiei wzmacniać mocno, czy słabo?
- Jakimi anchorami linkować zaplecze?
- Dopalanie stron zapleczowych, czy może zaszkodzić pozycionowanej stronie?

Na te i inne pytania dostaniecie odpowiedz juz na najbliższym szkoleniu  SEO

Na szkoleniu będzie omówionych kilka studiów przypadków pozycjonowania stron w różnych TOP'owych branżach oraz kilkadziesiąt narzędzi seo.

W programie szkolenia Black Hat SEO miedzy innymi:

Nielubiane przez Google metody zdobywania linków i wykorzystania ich zasobów
Pozycjonowanie przez piramidy
Pozycjonowanie na pasożyta
Nadużywanie zasobów G przy wyszukiwaniu i dekodowaniu
Umiarkowane blasty bezpośrednie
Zaawansowane generatory unikalnej treści
Własny SWL, sprawdzanie indeksacji, zarządzanie linkami na zapleczu
Niecodzienne eksperymenty z wykorzystaniem rotacyjnych SWLi
Crap hat
Depozycjonowanie stron
Obrona przed depozycjonowaniem
Strategia działań on/off site
Jak zrobić dobrze i nie na 3 dni

Marketing internetowy dla firm

Wybacz Xann, ale jak będę chciał żeby ktoś mi powróżył to wybiorę wróżbitę Macieja.

Natomiast jak zdecyduje się na szkolenie BHS (co nastąpi już niedługo), to zdecydowanie będę wyczekiwał możliwości udziału w szkoleniu od @blake lub innej osoby, po której postach widać, że zna się na rzeczy.

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

po której postach widać, że zna się na rzeczy.

Chłopie, tu wszyscy uprawiają marketing w postach a Ty chcesz z postów wnioskować kto zna się na rzeczy. Nawet wróż Maciej tego nie rozgryzie. Widać, że jesteś młody i naiwny. :D

Xann, a tu zaistniejesz? https://targiehandlu.pl/

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

po której postach widać, że zna się na rzeczy.

Chłopie, tu wszyscy uprawiają marketing w postach a Ty chcesz z postów wnioskować kto zna się na rzeczy. Nawet wróż Maciej tego nie rozgryzie. Widać, że jesteś młody i naiwny. :D

Coś w tym jest - wolę uczyć się od tego, który zna się na rzeczy, niż od tego, który prosi się o złotówki od bezrobotnych. Nie zdziwię się jak Xann zorganizuje akcję "Jesteś bezdomny? ZBUDUJ własny portal!".

Będę musiał przejść kilka szkoleń, staram się wczytywać w wiele tematów i postów, aby wybrać najlepsze do tego osoby.

Optymalizacja, działania na stronie - Zgred

Google Analytics - ?

Google Adwords - ?

UX - Janmedia

BHS - blake

przy okazji edukując się samemu (ale nie z naszych rodzimych blogów, bo większość ma poziom precli).

Moja kasa, więc chcę wybrać jak najlepiej swoja talię "wróżbitów" :D

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

wpad byś do nas jak nie masz kasy urzad pracy dotuje nasze szkoelnia

i tak do zayebania.. co trzeci post, milion razy w miesiącu..

jimmi to już jest xann'a podwórko, że urządził sobie tutaj w takim stylu swój folwark

20725_020120121.jpg

czy zmieniamy reguły gry i każdemu pozwalamy na taki syf na forum?

bo wybaczcie admini, moderatorzy i przyjaciele xanny xtra.. z marketingiem - jakimkolwiek - to co uskutecznia księciunio nie ma nic wspólnego..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Idź na szkolenie, to sam później zrobisz.

E tam szkolenia ja nie potrzebuję, ja chcę zlecić, a sam będę zajmował się czym innym. Xann bajki pisze od lat bo może nie każdy mnie zna na tym forum, ale Ci co wiedzą to robiłem takie frazy że jemu się nie śniło.

Oczywiście każdy może pisać co chce ale to co on wypisuje i jeszcze myśli że ludzie wierzą = pomsta do nieba/allacha/budddy/ itp.

A były to frazy na które teraz są min: mbank, rankomat, link4, liberty itp. , czemu nie mam ich? bo przestało mi się to opłacać, potwierdzić to może kilka osób z forum, nawet jeden użytkownik z tego forum robił tą stronę.

Więc Xann nie pisz bajek, każdy chce zarobić jak może ale Twoje rewelacje to szczyt.

Ja ciebie nie znam, ale kilka lat temu wszyscy robili cuda co posiadali xrumera, gsa czy sticka

Teraz już tak łatwo nie jest a i pewnie dlatego jest to dla ciebie nieopłacalne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności