Skocz do zawartości

Jak wbić średnie i cieżkie frazy?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Teraz już tak łatwo nie jest a i pewnie dlatego jest to dla ciebie nieopłacalne...

Zgadza się że teraz nie jest tak łatwo jak kiedyś. Coś tam robię dla kogoś z pozycjonowania i z powodzeniem, ale ogólnie zajmuję się czym innym.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@automatyk - brawo, dokładnie tak jest :) , niestety nie liczni wiedzą , znaczy wiedzą to Ci bystrzejsi i bardziej ogarnięci ;)

....

A były to frazy na które teraz są min: mbank, rankomat, link4, liberty itp. , czemu nie mam ich? bo przestało mi się to opłacać, potwierdzić to może kilka osób z forum, nawet jeden użytkownik z tego forum robił tą stronę.

....

Różnica między nami jest taka że ja je nadal robie i mi się opłaca

Marketing internetowy dla firm

Że wam się jeszcze chce. W międzyczasie zdążyłem:

-dwa razy się nawalić

-kilka razy być na plaży

-pierwszego kaca wyleczyć w siłowni

-zasłużyć na kolejnego

-spędzić bardzo miłą noc

-zjeść kilka niewielkich posiłków ( jak piję jem niewiele)

-może jest jeszcze kilka rzeczy których niestety nie pamiętam :)

a Wy nadal jesteście w punkcie wyjścia.:)

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Różnica między nami jest taka że ja je nadal robie i mi się opłaca

I przy tym zostańmy. Z dofinansowań zawsze swoje straty w nieudanym pozycjonowaniu możesz pokryć.

EOT.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Xann dlaczego atakujesz uzytkownika tylko dlatego ze jest 2 miesiace na forum ?

Gdzie jest napisane, ze nie ma prawa zadawac pytan i zabierac glosu w dyskusji?

2 miesiace a pewnie wiecej wniesie niz twoje nieustanne żebranie o ludzi na szkolenia

i zgadzam sie z przedmowcami - zaczyna sie  tu robic smietnik

Czas na testy.

Xann dlaczego atakujesz uzytkownika tylko dlatego ze jest 2 miesiace na forum ?

Gdzie jest napisane, ze nie ma prawa zadawac pytan i zabierac glosu w dyskusji?

...

Jak dobrze zauważyłeś jest dwa miesiące na forum i jeżeli o coś zapyta dostanie odpowiedz, niestety ON nie pyta bo one już wszystko wie no wiesz w końcu juz dwa miesiące na PIO nie ma lipy wie jak Xann pozycjonuje :)

W sumie to nawet zagadał raz w temacie:

xann a dla Ciebie mam taką złotą rade jesli chcesz zarobic na szkoleniu:

zrob test analogiczny do maxpana: postaw domene skorzystaj z metody archiwum rar z hasłem, fraza jest "tabletki na odchudzanie" , wbij ją do top1, i 2 tygodnie po tym zrób szkolenie(case) za 2000 pln w ktorym opiszesz z intymnymi szczegolami jak tego dokonales - i bedziesz mial pełną sale - teraz to przecież kazdy kumaty wie ze zadnej twojej domeny na ta fraze nie ma w top10.

niestety nie doczytał ze zrozumieniem , bo szkolenie BHS dla zawansowanych właśnie o tym jest. Bo szkolenie dokładnie o tym jest, bezie wiele ciekawych CASE z topowych raz, mało tego na szkoleniu BHS będzie gość specjalny o którym tutaj nie mówimy, będzie to niespodzianka, SEO porgramista pokaże jakich skryptów używają w kuluarach grupy BHS bo przecież nikt nie myśli ze (Blake pozycjonuje coś sam) ot tak mi się wympsło niby przez przypadek.

ps. konkurs - darmowa wejściówka  na dwa ostatnie dni szkolenia dla tego który odgadnie cały skład grypy Blake  ;)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności