Skocz do zawartości

Jak wbić średnie i cieżkie frazy?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

skład grypy Blake  ;)

Xann, człowieku, jak jesteś chory to idź do lekarza, a jak nie to kup sobie słownik... finał będzie taki, że zacznę protestować przeciwko wpuszczaniu nieuka na forum albo zrobię zbiórkę pod kościołem na opłacenie adminów PIO żeby zablokowali człowieka, który tak kaleczy język w KAŻDYM poście. Nie dziwiłbym się, jakbyś był rodowitym Sudańczykiem, Arabem, czy Azjatą, ale wydawało mi się, że jest Pan POLAKIEM.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

....

Xann, człowieku, jak jesteś chory to idź do lekarza....

Bardzo mi miło że się o mnie martwisz

.... Nie dziwiłbym się, jakbyś był rodowitym Sudańczykiem, Arabem, czy Azjatą, ale wydawało mi się, że jest Pan POLAKIEM.

On też jest rodowitym Sudańczykiem, Arabem, czy Azjatą?

12647696_1283316578360456_1010156419_n.j

.... jak może mnie Pan pamiętać jak nie zamieniliśmy w 4 oczy ani słowa i wyręczał Pan się wszędzie piczkami, które zielonego pojęcia o niczym nie miały...

Nie wiem na jakie szkolenia chodzisz ale na moim nie było żadnych piczek

Jak widze jesteś troche nieogarnietym człowiem dlatego ci pomogę, na tym forum kazdy user ma prawo innego zbanowac i nie widzieć co on pisze, mam nadzieje ze sobie poradzisz z tą funkcją

Marketing internetowy dla firm

Sprzedam opla.

Mocno bity?

wydawało mi się, że jest Pan POLAKIEM

Ponoć "ślonzok" to nie Polak.. wybacz mu, być może (napewno) ma korzenie robotnicze - tam do języka i ogólnej nauki nie przykłada się znaczenia..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności