Skocz do zawartości

Jak wbić średnie i cieżkie frazy?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Może się ujawni jak go poprosimy... :)

Nie ma czasu bo zakłada gacie na leginsy :D

PS. Chyba ciapatych zatrudnił do oglądania tematu, bo widzę, że 84 osoby go czytają :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

......

W tym roku trwają już właśnie drugie mistrzostwa we frazach "tabletkowych", jakoś Xanna tam nie widzę... Jedynie szekspir wymiata :D

Po co płaczesz, ja nie mam problemów z tą frazą , przedsawie ją na szkoleniach, zasze możesz powiedzieć sprawdzam i przyjdź na szkolenia a nie płakać, to żenujące

Marketing internetowy dla firm

zasze możesz powiedzieć sprawdzam

Będę sprawdzał codziennie czy pojawi się w topach świeża domena. O wynikach sprawdzania będę informował na forum.

przyjdź na szkolenia

Dzisiaj już dość się uśmiałem, wystarczy dowcipów :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jedynie szekspir wymiata :D

no szekspir to ty, a wymiot niemiłosnierny, masz 13 rynków po 5 fraz (100 pkt za fraze) - 6500 pkt do zgarniecia dziennie - a twój przyrost po 3 tygodniach konkursu to 200 pkt na dzień, generowane z 3 najłatwiejszych fraz na polskie z volumem 200 wyszukiwań na miesiac ? pogratulowac

nie knuj teorii ze nowe konto to jakis hejter od xanna

......

W tym roku trwają już właśnie drugie mistrzostwa we frazach "tabletkowych", jakoś Xanna tam nie widzę... Jedynie szekspir wymiata :D

Po co płaczesz, ja nie mam problemów z tą frazą , przedsawie ją na szkoleniach, zasze możesz powiedzieć sprawdzam i przyjdź na szkolenia a nie płakać, to żenujące

Uważasz, że przyjdzie i zapłaci? Zaproś go za darmo to może się zjawi...

Zaproś go za darmo to może się zjawi...

LooooL Musiałby jeszcze sporo dopłacić :D Po ostatnich frekwencjach wątpię czy tyle by zarobił.

nie knuj teorii ze nowe konto to jakis hejter od xanna

Nieee, coś Ty :D On by tego sprawdzić nie potrafił :D

a twój przyrost po 3 tygodniach konkursu to 200 pkt na dzień

rozkręcam się :D obserwowałeś też poprzedni konkurs?

PS. Dla poprawienia humoru

bo ja mam problemy z wbijaniem w topy fraz z resztą pewnie jak 99% tego forum

Spoko, zaraz Xann zaprosi Cię na szkolenie i będziesz wszystko wiedział :D

xann a dla Ciebie mam taką złotą rade jesli chcesz zarobic na szkoleniu:

zrob test analogiczny do maxpana: postaw domene skorzystaj z metody archiwum rar z hasłem, fraza jest "tabletki na odchudzanie" , wbij ją do top1, i 2 tygodnie po tym zrób szkolenie(case) za 2000 pln w ktorym opiszesz z intymnymi szczegolami jak tego dokonales - i bedziesz mial pełną sale - teraz to przecież kazdy kumaty wie ze zadnej twojej domeny na ta fraze nie ma w top10.

ten test maxpana ma 10x wiekszą wartosc niz te twoje tygodniowe szkolenie.

pozdro

zrob test analogiczny do maxpana: postaw domene skorzystaj z metody archiwum rar z hasłem, fraza jest "tabletki na odchudzanie" , wbij ją do top1, i 2 tygodnie po tym zrób szkolenie(case) za 2000 pln w ktorym opiszesz z intymnymi szczegolami jak tego dokonales - i bedziesz mial pełną sale - teraz to przecież kazdy kumaty wie ze zadnej twojej domeny na ta fraze nie ma w top10.

Jeżeli on to zrobi to ja za 4k wykupię miejsce w pierwszym rzędzie.

...

Będę sprawdzał codziennie czy pojawi się w topach świeża domena. O wynikach sprawdzania będę informował na forum.

...

Raczej sprawdzał codziennie czy nie wypadła jestem W TOP od ponad 6 mc :)

Jak już powiedziałem kto ma ochotę zobaczyć i kogo oczywiście stać na pociąg to zapaszam, Blake nie przyjedzie bo go ostatnio funkcji prezesa w firmie tabletkowej wywalili i się fundusze skoczyły :/

Marketing internetowy dla firm

jestem W TOP od ponad 6 mc :)

kazdy kumaty wie ze zadnej twojej domeny na ta fraze nie ma w top10.

TYLE W TEMACIE

no szekspir to ty, a wymiot niemiłosnierny,

A inne nicki znasz? Nie? To super. :) Zarejestrowałeś się tylko po to aby nam to powiedzieć. super. brakowało tego. ;)

Żadną rewelacją jest udział w konkursie i wygrana...1000$ za pierwsze miejsce. Jak ktoś ma czas i nie ma co robić to owszem. W tym czasie można znacznie więcej zarobić nie wysilając się. No, chyba, że ktoś chce podbudować własne ego lub pokazać coś komuś. To owszem. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności