Skocz do zawartości

Jak wbić średnie i cieżkie frazy?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

W tym czasie można znacznie więcej zarobić nie wysilając się

Być może, ale jak policzyłem to wyszły 3 dniówki pracy 2 osób. Stracić nie straciłem.

Zarejestrowałeś się tylko po to aby nam to powiedzieć. super. brakowało tego. ;)

Buhahaha, dobre :D W sumie to nie potrzebnie to napisał, czekałem aż detektyw Szlafrock to odkryje, ale.. pewnie bym się nie doczekał :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Buhahaha, dobre

Weź wypozycjonuj sklep i zrób marketing tak aby klient zarabiał . sklep powinien otrzymać sie w topach przez minimum 2 lata. Oczywiście sklep na trudne frazy a nie czesadła dla owiec. Jeśli tak zrobisz napisze wielkimi wołami, że blejk jest mistrz. PP się nie liczy. prawie każdy gimbus w to się bawi. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

tak aby klient zarabiał

To, że masz potrzebę robić dobrze klientowi na prawdę mnie nie interesuje :) Ja nie mam takiej potrzeby.

prawie każdy gimbus w to się bawi. :)

Wszędzie widzę te ich zabawki, straszny bałagan w piaskownicy robią :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

szlafrock bingo tylko po to sie zarejestrowalem , PP są sprawiedliwe, tak samo jak sprawiedliwe jest tak jak piszesz zrobienie fraz dla sklepu tak aby klient na tej inwestycji zarabial, takze nie wiem po co hejtujesz tak pp. Hejtuj lepiej zawodników którzy za 300 pln umieszczają klienta w mapkach i jak im zwrocisz uwage ze trzepią jeleni to ze wzburzeniem do ciebie sypią tekstami " a co pracujesz charytatywnie" ( D_S).

PP pokazuje dokladnie ile potrafisz i nic nie dostajesz za darmo.

A idźcie Wy wszyscy w uj, napinacze i szkoleniowcy. efekt jest taki, że przeciętny "Kowalski" ma SEOsieke w mózgownicy i wierzy w każdą bzdurę: gwarancje, szybkość, taniochę itp, itd.

Prawda jest taka, że klienta biznesowego robi się inaczej, inaczej PP. A i w przypadku obydwóch przypadków są to sprawy wysoce indywidualne.

Tyle w temacie ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

.... fraza jest "tabletki na odchudzanie" , wbij ją do top1, i 2 tygodnie po tym zrób szkolenie(case) za 2000 pln w ktorym opiszesz z intymnymi szczegolami jak tego dokonales - i bedziesz mial pełną sale - teraz to przecież kazdy kumaty wie ze zadnej twojej domeny na ta fraze nie ma w top10.

Proszę skup się przez chwile,

Ja już jestem od ponad pól roku na tą frazę i ten CASE i inne o którym piszesz właśnie chce pokazać :)

Marketing internetowy dla firm

Ja już jestem od ponad pól roku na tą frazę i ten CASE i inne o którym piszesz właśnie chce pokazać

Xann ta fraza nawet jak masz ją w top nie oznacza że przynosi dochód = wiele innych fraz łatwiejszych do wbicia w top może przynieść o wiele większy zarobek.

Bez szkoleń, dofinansowań z Up z których w praktyce nikt nie skorzysta/zarobi. Więc przestań opowiadać głupoty bo mogę Ci pokazać stronę (jak się jej właściciel zgodzi bo nie moja, a ja się nią zajmuję, jest na tym forum ale mało mówi, dużo robi) zarabia tyle w ciągu dnia że podejrzewam w ciągu swojego szkolenia nie dostaniesz z dotacji.

Tak, tematyka strony bardzo podobna, a może nawet trudniejsza od tych Twoich tabletek.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Ja już jestem od ponad pól roku

A ja mam MAMUTA w karafce ;)

Dostałeś konkretny przypadek do pokazania co są warte Twoje szkolenia, więc rejestruj domenę, pakuj w rara i działaj. Oczywiście nie zrobisz tego, bo za cienki w uszach jesteś na to, zamiast tego wolisz robić gównoburzę w co drugim temacie i liczyć, że jakiś nie potrafiący czytać jełop załapie haczyk i da się wyskubać na te marne parę stówek... Wg mnie jest to po prostu żałosne, ale jeżeli uważasz, że jest to marketing LVL HIGH to może napisz książkę o tym, może na wydawnictwie lepiej zarobisz? Nie myślałeś o tym?

Dla osób chcących skorzystać z oferty xanna na szkolenia informuję, iż moim zdaniem nie warto.Skorzystałem z oferty XIS i niestety zawiodłem się na całej linii. Przed - są rewelacyjne historie, po - szukanie winnego (gradobicie, koklusz, Skłodowska Curie). Dla tych co mnie nie znają: nie jestem pozycjonerem, nie znam się na PP, tabletkach chwilówkach i innych wynalazkach, zajmuję się pozycjonowaniem amatorsko i na swoje potrzeby.

PS

Jeszcze raz chciałem podziękować Beerbant-owi, który w najgorszym dla mnie momencie bezinteresownie pomógł mi wypłynąć z szamba google'a.

Pozdrawiam

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

@blake widzusz na tym forum znają cie jako bajkopiarza, najpierw mnie nie było w top teraz się kapeles ze tam testem i jak zwykle cis sciemniasz

Ps. Wezwanie do prokuratury juz było ? Czy jeszcze nie przyszło ?

....

Xann ta fraza nawet jak masz ją w top nie oznacza że przynosi dochód ...

Musisz zrozumieć ze SEO wiec nie odpowiada za dochód

Ja pozycjonuje frazy, klient chce meble czy opony ja to robie, mnie nie interesuje klienta dochód

Szkolenie jest jak pozycjonować a nie jak kupić chińskie zioła i sprzedawać jako tabletki na odchudzanie

Marketing internetowy dla firm

Ps. Wezwanie do prokuratury juz było ?

Ty chyba kompletnie chcesz się pogrążyć... :hahaha:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności