Skocz do zawartości

Jak wbić średnie i cieżkie frazy?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@it_menagment bo fraza pozycjonowanie nie konwertuje a pozycjonowanie katowice juz tak.

Powtarzają to wszyscy ale najwięcej ci, których w topie nigdy nie było.

A tak na marginesie - konwersja to jedno a zysk wizerunkowy, pokazanie się potencjalnemu klientowi to drugie.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

@Wojtekk pozycjonowaniem zajmuje się od nie pamiętam kiedy, na ta frazę byłem i nie chce, tak samo jak zrobiłem sobie status partnera Google https://www.google.com/partners/?hl=pl#a_profile;idtf=5583657139i już go nie chce, tak się składa że wiem co mówię

Obecnie obstawiam frazy które konertuja np tworzenie stron

Marketing internetowy dla firm

Xann w przeciwieństwie co do niektórych nie jest bajkopisarzem

Przegapiłem tą przemianę. Jak mogło do tego dojść? Przecież byłeś w tym na forum najlepszy.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Powtarzają to wszyscy ale najwięcej ci, których w topie nigdy nie było.

Niestety to prawda (siedziałem w topach sporo ponad dwa lata) i muszę przyznać, że z innych kanałów jest znacznie więcej klientów ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Musisz zrozumieć ze SEO wiec nie odpowiada za dochód Ja pozycjonuje frazy, klient chce meble czy opony ja to robie, mnie nie interesuje klienta dochód

Ja to doskonale rozumiem, tylko z Twojego toku myślenia wynika że jak klient chce frazę: Wypas owiec w bieszczadach w porze letniej chętnie tą frazę będziesz mu robił. Jednak w obecnych czasach świadomość klientów jest nieco inna i jak klient zobaczy że ta fraza mu nic nie daje przestanie płacić. A pewnie płaciłby chętnie o wiele więcej jakbyś mu zaproponował dochodową frazę i klient widziałby z niej zysk.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

pozycjonowanie katowice

Jakoś Cię tu nie widać.

Obecnie obstawiam frazy

tworzenie stron

A o jakiej stronie opowiadasz? Bo też coś słabo widać.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Jakoś Cię tu nie widać.

Top 11, już nie gadaj że nie widać. Druga sprawa że jakbym szukał kogoś do pozycjonowania strony to po cholerę akurat w Katowicach? Może być nawet z Wenezueli, ważne aby dobrze robił co ma robić.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Druga sprawa że jakbym szukał kogoś do pozycjonowania strony to po cholerę akurat w Katowicach? Może być nawet z Wenezueli, ważne aby dobrze robił co ma robić.

Po to, że jak ktoś nie umie zrobić frazy ogólnej to robi lokalną :))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

...

Po to, że jak ktoś nie umie zrobić frazy ogólnej to robi lokalną :))

Bardzo dobrze gadasz dlatego robie ogólna na tworzenie stron , a Ty możesz pokazać jakaś ogólną ? Pamiętam Cie ze szkoleń faktycznie nie wiele się zrozumiałeś  :)

....

A o jakiej stronie opowiadasz? Bo też coś słabo widać.

Jacy Wy jesteście przewidywalni :)

uiuvsmoj.jpg

:))))))

Marketing internetowy dla firm

Obstawia zaraz za najlepszymi, ważne, że swoje miejsce w szeregu zna ;) A jak jeszcze do tego może to być powód do dumy to nic tylko gratulować...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności