Skocz do zawartości

Jak wbić średnie i cieżkie frazy?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bardzo dobrze gadasz dlatego robie ogólna na tworzenie stron , a Ty możesz pokazać jakaś ogólną ? Pamiętam Cie ze szkoleń faktycznie nie wiele się zrozumiałeś  :)

Bzdurzysz Pan jak politycy w tv, jak może mnie Pan pamiętać jak nie zamieniliśmy w 4 oczy ani słowa i wyręczał Pan się wszędzie piczkami, które zielonego pojęcia o niczym nie miały...

Pan wybaczy, ale profesjonalizm w Pana wydaniu to pojęcie wyjątkowo mocno naciągane.

To, że robi Pan frazy ogólne - nie wierzę... ja mam pokazywać? nie jestem pozycjonerem i nic nikomu nie muszę udowadniać, nie pozycjonuję zawodowo i nie robię szkoleń, ale chyba zacznę... A, że Pan, Panie Tomaszu, nie umie czytać ze zrozumieniem, z pisaniem też za różowo nie jest - to chyba świadczy wystarczająco o jakości prowadzonych przez Pana szkoleń.

Jest takie stare powiedzenie, krowa która dużo ryczy, mało mleka daje...

Na szczęście forumowicze to nie są idioci i odpowiednie wnioski wyciągną.

Pozdrawiam

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Tak sobie myślę, że powyższym podsumowaniem można by temat zamknąć. Ja spadam robić "tabletki na odchudzanie" bo widzę, że modne są od paru dni.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Proponuje porównanie pita xanna i blake za 2015 rok co Ty xannie na to ?

A Ty jesteś z urzędu skarbowego?  Raz chcesz oglądać faktury,  później konta a teraz pity. Jeden pit jest nieistotny ważne aby go powtarzać i powiększać co roku. Xann też był raz w jakimś rankingu.  Tylko raz.  :)

Chłopak zachłystnął się kasę i teraz kozak. Takich jest na pęczki.  Po nich co roku skupuję domeny.   :)

Rozczula mnie też fakt gwałtownego przejścia na Pan w rozmowach na forum.   :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Chyba czas zaciągnąć story .... 

Kurtyna .....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Bardzo dobrze gadasz dlatego robie ogólna na tworzenie stron , a Ty możesz pokazać jakaś ogólną ? Pamiętam Cie ze szkoleń faktycznie nie wiele się zrozumiałeś :)

Bzdurzysz Pan jak politycy w tv, jak może mnie Pan pamiętać jak nie zamieniliśmy w 4 oczy ani słowa i wyręczał Pan się wszędzie piczkami, które zielonego pojęcia o niczym nie miały...

Pan wybaczy, ale profesjonalizm w Pana wydaniu to pojęcie wyjątkowo mocno naciągane.

....

Loool szanowny Panie nie wiem na jakim szkoleniu Pan był ale do tej pory żadne dziewczyny umnie go nie prowadziły :)))

Proszę pisać posty na trzeźwo :) bo inaczej bzdury Pan pisze jak Blake :)

Marketing internetowy dla firm

Ostatnie słowo - Pan Tomasz Wieliczko uprawia marketing typu "robienie szumu wokół siebie" co m krótko mówiąc nic merytorycznego nie wnosi do dyskusji - proponuję go ignorować i nie odpowiadać na jego posty.

@Xann W jednym poście piszesz

Musisz zrozumieć ze SEO wiec nie odpowiada za dochód
Ja pozycjonuje frazy, klient chce meble czy opony ja to robie, mnie nie interesuje klienta dochód

Dalej że jednak frazy konwertują

@it_menagment bo fraza pozycjonowanie nie konwertuje a pozycjonowanie katowice juz tak.

Obecnie obstawiam frazy które konertuja np tworzenie stron

Dla większości klientów konwertowanie to sprzedaż, pośrednia lub bezpośrednia.

Ja rozumiem nasz klient nasz pan ale chyba nieświadomego klienta należy uświadomić, że np jego słowa kluczowe nic mu nie dadzą. jeżeli klient sprzedaje betoniarki a prosi o pozycjonowanie na baseny hydrotermalnie to pozycjonujesz kasę bierzesz i masz go w du**e?

I jak to jest że dla klientów "nie robisz BHS nie robisz WHS tylko hajs"*

Pozdrawiam

Pysio

*hasła pozwolę sobie nie oceniać

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

@Pysio na tym forum  zdecydowana większość eserów wrzuca wszywko  do jednego worka, podczas gdy większość tutaj robi co innego.

Tak samo jak Ty mylisz pojęcia i uważasz że SEOwiec to człowiek orkiestra  ma umieć:
- optymalizować stronę
- pozycjonować stronę
- analizować ruch na stronę
- tworzyć content

U mnie to jest to każda osoba osobno,  a u takich it_management czy Blake nie jest nikt potrzebny bo sami to ogarną (tzw człowiek orkiestra)

Wiekowość ludzi nie rozróżnia że pomiędzy  SEOwcą a  pozycjonerem też jest różnica https://seoparty.net/seo-i-pozycjonowanie-to-prawie-to-samo/

Jednak największy błąd jaki w każdym wątku można znaleźć  to że wszystko jest wrzucane do jednego worka podczas gdy każdy klient i projekt jest indywidualny i unikalny, większość  znawców tutaj leczy nawet nie znając objawów (nie widząc adresu strony) a to już jest mega porażka bo to zwykle wróżenie z fusów - to jak czekać na  recepte u lekarza ktory  wypisuje nie widząc klienta :)

Marketing internetowy dla firm

Xann ja sobie zdaje sprawę kim jest seowiec i agencja seo. Jeżeli ktoś mówi że Ty pozycjonujesz stronę to raczej nie ma na myśli że sam siedzisz i klepiesz tylko Twoja firma/agencja to robi. SEOwiec powinien być po części człowiekiem orkiestrą. Gdziś czytałem fajny artykuł, że seowiec powinien łączyć tak naprawdę 6 stanowisk. "U mnie" też tak wygląda że copywriter pisze teksty, programista optymalizuje kod, marketingowiec załatwia część miejscówek. Jednak to wszyscy opierają się na mojej opini i sugestiach. Copywrigter napisze dobry tekst z moimi słowami kluczowymi, programista napisze serwis aby miał wszystkie tagi odpowiednio poustawiane a marketingowiec kupi linki tam gdzie trzeba, a nie wszędzie i byle jakie.

@blake

W końcu napisanych zostało kilka konkretnych zdań bez wycieczek personalnych, a Ty chcesz kończyć rozmowę?

Zresztą czytając to forum mam wrażenie, że większość tematów zamiast pomocy/konkretnych odpowiedzi zamienia się w typu kto ma dłuższego.

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności