Skocz do zawartości

Jak wbić średnie i cieżkie frazy?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no powiem ci szacunnn szacun robi  wrażenie na młodych

znasz z autopsji?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gorzej od dzieci jak pragnę podskoczyć :D  :hahaha:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jedno i dwu wyrazowe

z ortami?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

slide_7.jpg

Jednego brakuje do top3. Zadanie na dzisiaj: dorysuj brakującą postać :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@mcmagic przyjdź na szkolenie będzie wszystko pokazane te z ortami i te bez, będą też tabletki na odchudzanie z którymi se blake nie radzi

@mcmagic przyjdź na szkolenie będzie wszystko pokazane te z ortami i te bez, będą też tabletki na odchudzanie z którymi se blake nie radzi

Marketing internetowy dla firm

z którymi se blake nie radzi

blake od wczoraj zaczął robić "tabletki na odchudzanie" i jak będą wyniki niedługo to zrobi taką serię szkoleń, że Katowickie pogaduszki o żylakach odbytu odejdą w zapomnienie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@nikolay, myślisz że to zrozumie?

i nie jest żadną tajemnicą w kuluarach że se nie radzisz z swoimi tabsami

Ostro idzie z tabletkami na odchudzanie. Robi te same błędy w każdej pozycjonowanej stronie. To jego znak firmowy. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

z którymi se blake nie radzi

blake od wczoraj zaczął robić "tabletki na odchudzanie" i jak będą wyniki niedługo to zrobi taką serię szkoleń, że Katowickie pogaduszki o żylakach odbytu odejdą w zapomnienie.

Można złożyć preorder?

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

Panie i Panowie taka mała rada, zamiast kasę na szkolenia wydawać zainwestujcie kasę w softy i zacznijcie testować, bo tylko testy to najlepsze szkolenie. Pamiętajcie, że są 2 grupy ludzi:
1)Tych co zarabiają na szkoleniach
2)Tych co robią kasę na SEO

Jedno z drugim się nie łączy, a jeżeli łączy to sprzedają wiedzę/metodę która zaraz się wypali lub daje mało kasy dlatego chcą się z nią podzielić z innymi.

Jeśli kogoś interesują metody jakimi robimy ciężkie i średno ciężkie frazy  zapaszmy na nasze  4 dniowe szkolenie

...

Napisałem sensowną propozycję - fraza "tabletki na odchudzanie" - od roku nie było żadnych ruchów w top10, nie weszła żadna nowa domena. Test podobno ma obalać mity mrozów i niewchodzenia nowych domen, więc ta fraza nadaje się do tego idealnie. Chyba, że Max się boi, że nie da rady...

....

Pokażemy  tam testy za pomocą których  frazy dla innych jak Blake są graniczące z cudem np tabletki na odchudzanie  a my wbijamy TOP - dla nas nie ma mrozów My już tam jesteśmy, jeżeli ktoś che wiedzieć jak robimy testy  które ciężkie frazy.

My nie pitolimy o pogodzie i mrozie,  My nie robimy BHS, My nie robimy WHS, My robimy TOPy

Podstawą naszych szkoleń są realne CASE robione na testowych stronach jaki i prowadzonych klientach.

....także ze spokojem sobie polukam, co do "testów" Xanna to spuściłbym na nie "zasłonę miłosierdzia" :D

To  właśnie te TESTY na które inni spuszczają zasłonę pozwalają nam być obecnie i przełamywać to co dla innych jest niemożliwe

Jeśli masz Pytania typu

- Dopalam i nic :/

- Jak dopalać precie/katalogi?

- Dopalanie wpisów i precli z SWL

- lle punktów na wpis do precia, strategia

- Lepiei wzmacniać mocno, czy słabo?

- Jakimi anchorami linkować zaplecze?

- Dopalanie stron zapleczowych, czy może zaszkodzić pozycionowanej stronie?

Na te i inne pytania dostaniecie odpowiedz juz na najbliższym szkoleniu 4 dniowym SEO   https://xannsem.com/szkolenia

Na szkoleniu będzie omówionych kilka studiów przypadków pozycjonowania stron w różnych TOP'owych branżach oraz kilkadziesiąt narzędzi seo.

W programie szkolenia Black Hat SEO miedzy innymi:

Nielubiane przez Google metody zdobywania linków i wykorzystania ich zasobów

Pozycjonowanie przez piramidy

Pozycjonowanie na pasożyta

Nadużywanie zasobów G przy wyszukiwaniu i dekodowaniu

Umiarkowane blasty bezpośrednie

Zaawansowane generatory unikalnej treści

Własny SWL, sprawdzanie indeksacji, zarządzanie linkami na zapleczu

Niecodzienne eksperymenty z wykorzystaniem rotacyjnych SWLi

Crap hat

Depozycjonowanie stron

Obrona przed depozycjonowaniem

Strategia działań on/off site

Jak zrobić dobrze i nie na 3 dni

https://xannsem.com/szkolenia/black_hat_seo

Jak już wyjaśniliśmy drobne nieporozumienia możemy powrócić do głównego wątku rozmowy

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności