Skocz do zawartości

Najlepszy skrypt pod sklep

Seyo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zwracam się do Was z pytaniem, jaki skrypt wybrać? Potrzebuje stworzyć dwa sklepy, funkcjonalne i dobre do pozycjonowania poniżej dane sklepów :

Skrypty do wyboru : Prestashop, Opencart, Woocomerce

1. 1000 produktów, 600 zamówień rocznie, blog, dużo zdjęć

2. 500 produktów, 2000 zamówień rocznie, livechat, więcej tekstu niż zdjęć. 

Szukałem już informacji na forum oraz rankingach, nigdzie nie mogę znaleść dokładnych informacji. 

Instalacja modułów płatnych chodzi w grę (do 400zł)

jaki.sklep.pl

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Moim zdaniem najrozsądniejszy wybór to Presta albo Magento, ale przy tym budżecie to będziesz musiał wszystko sam pisać.

P.S. Generalnie Magento chyba jest lepsze, ale droższe w utrzymaniu.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Nie no sorry, ale jeżeli gość ma w sumie ponad 200 zamówień miesięcznie i budżet na sklep 400 PLN to jest to joke i daliście się nabrać. Chyba, że handluje sznurówkami.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Kapitał który podałem wyżej, to kapitał na moduły których nie ma za darmo. Myślę że 400 zł na moduły płatne to normalna cena. W Opencart do tej pory odkąd używam zawsze kupuje tylko journala. Posiadam doświadczenie w tworzeniu oraz pracy na Woocommerce, opencart, presta ale jak zostałem poproszony o poradę który sklep będzie najlepszy, mam naprawdę duży problem w wyborze. Dużą rolą dla mnie jest który sklep jest najlepszy pod pozycjonowanie, wiem że woocomerce jest bardzo zachwalany pod względem optymalizacji pod seo. Nadal nie wiem co wybrać :)

Jeśli budżet nie jest problemem to najlepiej chyba presta albo magento

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

@stania.info, z tego co pamiętam to płatne dodatki do  opencarta  były  po jakieś 10-20 zł sztuka, a nie tak jak w preście po 300 zł 

Proste modyfikacje owszem kosztują 10$ ale jeżeli potrzebujemy czegoś bardziej zaawansowanego np Bardzo zaawansowane Filtrowanie produktów, czy wydajny import z XML trzeba zapłacić 60 - 80 $

Co nie zmienia faktu, że skórki, moduły openCart są o połowę tańsze niż do presty

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności