Skocz do zawartości

System bezpłatnych ogłoszeń w Katalogu

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I dobrze że nie odczujesz, tak jak i większość Użytkowników, którzy od dawna korzystają z katalogu :( Te loginy powstaly na początku maja ale przestały być już potrzebne. Jak ktoś będzie chciał testować to niech testuje na własnym loginie a potem go usunie w razie potrzeby.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• 1 miesiąc temu...
najprostszym na to rozwiązaniem było wprowadzenie funkcji strtolower();

Chyba tak. To najlepsze rozwiazanie. Ostatnio uzupelniam firmowa baze danych kontrahentow zamawiajacych produkty przez Internet. Zebys tylko wiedzial ile ludzi pisze dane duzymi literami, bez polskich znakow, bez miejscowosci, bez kodu pocztowego, bez @ w adresie, kropka na koncu e-maila itp. Gdyby wszystko bylo ladnie wpisane to mialbym roboty na kilka godzin, a tak mecze sie juz kilka dni

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

A ja to muszę zrobić sobie stronę, bo to, co mam – to paskudztwo. Wstyd dodawać do katalogu.   :oops:

A żeby stworzyć dobrą – to trzeba umieć.  :cry:

Estetyka to nie wszystko. Niektorzy na forum powtarzaja przyslowie "content is king" (nie bede wskazywal myszka kto :D ). Tresc jest wazna jesli nie najwazniejsza. Jesli mowimy o pierwszej stronie z podpisu to ja nie wiem co ci sie w niej nie podoba. Jest swietna. Gorzej z tymi pozostalymi w podpisie...

Zobacz na moj slownik. Niektorzy zarzucaja mi zbytnia szarosc strony, brak ozywienia itp. Ale wybralem taki kolor z dwoch podwodow - prostota a zarazem wiekszy prestiz strony (wszak powazniejsze strony maja uboga szate ale za to bogata tresc). wyobrazasz sobie np. google w kilku kolorach? drugi powod to bezpieczna paleta kolorów. Jestem pewien ze kazdy internauta bedzie widzial strone tak, jak powinien, niewazne czy przy 24bitowej, 32bitowej czy 2 bitowej palecie kolorow (co najwyzej ikonki kategorii beda niewidoczne)

słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej

(łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-)

Myślałem o jakichś limitach na system ogłoszeń. Miało być to wymagane 100 punktów na koncie - zdecydowałem się na ograniczenia czasowe a więc... aby korzystać z systemu ogłoszeń należy być zarejestrowanym Użytkownikiem minimum 30 dni.

sszkoda, ze dopiero wtedy jak wydalem swoje punkty na ogloszenie, ktore jak sadze przepadna bezpowrotnie

Nic się nie martw - jeśli Twoje ogłoszenie się dziś zakwalifikuje to dopiero zostaną Ci odjęte punkty (i ogłoszenie się wyświetli). Jeśli się nie zakwalifikuje to proponowane punkty oczywiście wracają na Twoje konto.

Wiesz - sorry, ze tak bezposrednio - wydaje mi sie ze gdybys zrobil strone tylko z ogloszeniami ogloszenia.webwweb.pl byloby fajnie a na innych podstronach cos w rodzaju boksow z oferta specjalna z jakms malym obrazkiem. Rzuc okiem na aaaby.pl w ciekawy sposob jest to rozwiazane boksy pokazuja sie na podstronach gazety.pl i wyborcza.pl. Co do blokady to wydaje mi sie ze powinienes przyjac inny system, a mianowicie, jesli ktos wystawia np. ogloszenia typu "ero" to blokowac mu mozliwosc ogloszen na okreslona liczbe dni przy ytym dawac zolta kartke ;) do tego po kilku ostrzezeniach blokowac konto (z czerwona ;))

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

ogloszenia typu "ero"

Hmm... tu Cię chyba troszkę zaskoczę ;) Ogłoszenia typu ero są kasowane bez żadnego ostrzeżenia. Kasowane jest także konto Użytkownika oraz wszystkie jego wpisy (również te niezwiązane z ogłoszeniem) - URL'e i adresy e-mail będą także blokowane przed ponownym dodaniem na zawsze a nie na kilka dni.

gdybys zrobil strone tylko z ogloszeniami ogloszenia.webwweb.pl byloby fajnie

Ogłoszenia pojawiają się wszędzie tam gdzie pojawiają się kopie katalogu webwweb czyli prawie w 30-stu serwisach ;) Udostępnienie samego moduliku z ogłoszeniamim mija się z celem. Przecież nikt takiego u siebie nie umieści ;)

Wiesz - sorry, ze tak bezposrednio

Nie ma za co - to jest w końcu forum i należy zwracać się bezpośrednio :) Mam nadzieję ze ta drobna blokada w ogłoszeniach nie zniechęci Ciebie i innych nowych Użytkowników do korzystania z webwweb. Dzieki za uwagi ;)

gdybys zrobil strone tylko z ogloszeniami ogloszenia.webwweb.pl byloby fajnie

Ogłoszenia pojawiają się wszędzie tam gdzie pojawiają się kopie katalogu webwweb czyli prawie w 30-stu serwisach ;) Udostępnienie samego moduliku z ogłoszeniamim mija się z celem. Przecież nikt takiego u siebie nie umieści :)

Drobna to ona nie jest ;) wolabym jej nie miec ;). Dlaczego ija sie z celem? nie wiem czy dobrze sie zrozumielismy? troche sie pogubilem ... w kazdym razie chodzi mi o to zeby mozna bylo dawac ogloszenia a za punkty moza bylo je wyruzniac, czyli normalne ogloszenia na ogloszenia.webwweb.pl w odpowiednich dzialach natomiast inne na stonie glownej ewentulanie rotacyjnie na stronach z kopiami katalogu... zdefiniuj co to znaczy wg. ciebie modul i jak to sobie wyobrazales bo chyba tu jest pies pogrzebany.

jeszcze jedno przeciez np. na strona kopii katalogow luddzie ktorychte strony sa i wyswietlali by ogloszenia mogliby dostawac za punkty np. za klikniecie i wtedy by bylo git

Ludzie dają ogłoszenia po to aby mieć linki bezpośrednie. Aby zliczać kliki musiałbym wprowadzić tzw. proxy do zliczania i tracimy tu już tą bezpośredniość linków.

Wszystko ładnie i pięknie ale ja nie widzę potrzeby dawania punktów w webwweb za kliknięcia z obcych stron www do innych obcych stron www ;)

Ale ogloszenia by przyciagnely wiecej ludzi do samego katalogu, a przynajmniej mi sie tak wydaje. Dajmy na to taki serwis praca.pl, ktory pomimo beznadziejnego moderowania ogloszen ma duza odwiedzalnosc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności