Skocz do zawartości

Jak to jest z poprawą profilu linków

Rekomendowane odpowiedzi

Artur, a wg mnie, jeżeli taki case byłby w sieci to już dawno byś o tym wiedział, ja bym o tym wiedział i pewnie wszyscy.

Bo to cytując klasyka "święty gral" pozycjonowania.

Jeżeli ktoś coś takiego przerobił to na 100% ma to tylko na swoje potrzeby, pozostała wiedza ogólnodostępna jest mało warta.

Podobnie jak te wszystkie szkolenia - po co je organizować jeżeli ma się wiedzę, która pozwoli zarobić miliony? :)

Czas na testy.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

.... 

BEZ WZGĘDU NA TO ILE WYDAJESZ NA REKALMĘ NA TYM FORUM

....

Ps. Klawiatura działa, nic się nie zacięło.

Widzę że żyłka pękła, podpowiem nikt rąk Ci nie wykręca żebyś czytał posty Xann'a wystarczy włączyć ignorowanie, Ci ogarnięci to wiedzą

Przykre jest ADMINISTRACJO FORUM, ......

Nie jesteś na kozetce u prychiatry żebyś opisywał swoje emocje, Zrozum Twoje emocje nas nie iteresują, super będzie jak będziesz trzymał się głównych tematów wątków a nie opisywał swoje uczyucia.

ps. przypominam i funkcji ignorowania

Marketing internetowy dla firm

super będzie jak będziesz trzymał się głównych tematów wątków a nie opisywał swoje uczyucia

ksan, pi*****i*z trzy-po-trzy.. co drugi twój dziadowski post nie jest na temat.. a jest tylko krzykiem o kolejnych kursach, za "państwową, więc niczyją" kasę lub info o tym, jak małego masz wacka i starasz się go sobie powiększyć..

Można kilka oficjalnych słów prosić? Czy może ja wylecę za kilka słów szczerości i niewygodnych pytań?

Myślę, że możesz pakować już grabki do tornistra ;) pewnie nie Ty jeden.. :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Przykre jest ADMINISTRACJO FORUM, że akceptujecie takie XANNosobowości. Normalny użytkownik 100 razy by wyleciał. Bann Design robi co chce i się bezczelnie w oczy wszystkim śmieje.

Mariusz, moim zdaniem, nie masz racji sugerując, że to jakiś układ towarzysko biznesowy na linii właściciel forum - Xann.

Jest chyba tylko jedno logiczne wytłumaczenie .... Forum jest własnością Xanna ! Admini i moderatorzy pełnią funckcje "reprezentacyjne".

Dlaczego ? Nie wyobrażam sobie sytuacji, aby przyjaciel lub stały partner biznesowy niszczył drugiemu jego biznes, jakim również przynajmniej po części jest to forum, za milczącym przyzwoleniem tego pierwszego. To byłoby absurdalne ?

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

i kolejny post nie na temat ;) 

brawo dla plebsu tego świata.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Może off topic.

Strona dużej Polskiej firmy i idą na nią czasem grubasy(arty) PRowo/SEOwe za grubą kapuchę plus jakieś moje działania więc profil się poprawia.

Dzięki za odp. Czyli podziałam przy tym usuwaniu. Kierując się najbardziej znanymi "sprawdzaczami linków"-kilkoma. 

Wracając do tematu:

Nie, nie pojadę do Katowic za daleko. Lubie jak coś się dzieję ale z planu szkoleń widzę również, że trochę naciągane bo te GSA czy inne to są inticyjne jak dla dziecka.

Zrobisz coś z zenka i pisania szablonów na północy to się skuszę.

zauważyłeś ze piszesz nie w temacie i presolalnie

jestem kulturalnie wychowany i jak jest potrzeba zniżam się do poziomu drugiej strony "rozmowy" - tak, żeby zrozumiała przekaz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności