Skocz do zawartości

Zapraszam piremedia.pl

LogosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Brzydkie zaokrąglenia na rogach, brzydki gradient na dole.

Pochmurne niebo na głównej nie nastraja optymistycznie...

Zwrot "powstawanie" jest jakiś dziwny, jak na nazwę podstrony.

W portfolio nic ciekawego - daj chociaż większy wycinek tych stron.

Niestety, ja nie powierzyłbym firmie żadnego projektu do zrobienia. W tego typu działalności strona www jest wizytówką firmy i folderem reklamowym jednocześnie. A co my tu mamy? Fatalny język, proste błędy składniowe, jeszcze więcej błędów w logice zdań. Praktycznie można się przyczepić do każdego zdania.

Za dużo tego jest by przytaczać po kolei. Co gorsze błędy i wręcz prostacki język przydarza się w nagłówkach i tytułach!

Jako wizytówka firmy, strona prezentuje się nieciekawie na pierwszy rzut oka. Zdjęcia przypadkowe, w żaden sposób nie nawiązujący do wykonywanych usług. "Super" pomysł to zdjęcie ślimaka i tytuł "dostarczamy". Skojarzenie wyjątkowo fatalne.

Zerknąłem w źródło strony i na sekcji HEADER zakończyłem przeglądanie. Mój 11-letni syn ma większe pojęcie o tworzeniu (nie wytwarzaniu) stron internetowych.

Podsumowując, radzę kupić parę książek, ustalić i zapamiętać adresy kilku dobrych serwisów oferujących kursy tworzenia stron, i przynajmniej na okres 1-go roku się w to zagłębić.

Stworzyć wtedy od nowa stronę firmy, a jeśli brakuje do tego wyobraźni graficznej, zatrudnić grafika. Jeśli są kłopoty z j.polskim, zatrudnić edytora.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

nie no widac ze chlopak ma talent tylko brakuje mu umiejetnosci dopracowywania szczegolow. popracowac troszke nad szczegolami i bedzie ok. acha wywal ten dziwny obrazek krzaku podczas burzy i wstaw jakies za******e plomienie albo cos bardziej ciekawego. bo teraz (bez urazy) ale o czym ty myslales piszac "zrob cos co cie wyrozni" i przedstawiajac obrazek z drzewem w lesie. czym on sie wyroznia? juz lepiej wez fotke tlumu w NY i przerob jednego koleszke albo laske na jakies dziwaczne kolory a nie drzewo w lesie. to tak jakbys zrobil fotke piasku.

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

zdjecia prezesow

hehehe

moze to fotki robione na dzien przed matura ;-)

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności