Skocz do zawartości

MonitorLinkow.pl - polski monitoring backlinków

MonitorLinkow.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Do autora ,co by się nie zniechęcał:

linki to delikatny temat, coś jak powierzenie komuś kasy ala paypal,

wyobraź sobie start usługi ala paypal, gdzie na stronie nie ma żadnych danych usługodawcy, czyli noname.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Polecam zrobić Wam demo, bez rejestracji. Każdy będzie mógł zobaczyć jak wygląda wasz panel, sprawdzić czy to dla niego odpowiednie narzędzie.. bez podawania adresu email. ;)

Dzięki za sugestię - pomyślimy nad tym :)

Do autora ,co by się nie zniechęcał:

linki to delikatny temat, coś jak powierzenie komuś kasy ala paypal,

wyobraź sobie start usługi ala paypal, gdzie na stronie nie ma żadnych danych usługodawcy, czyli noname.

Rozumiemy, że linki to bardzo delikatny temat i jesteśmy świadomi, że trudno dzielić się nimi na takich stronach jednak oczekiwaliśmy, że zainteresowani zrobią np. tak:

1) nazwa projektu dowolna

2) url strony docelowej: wp.pl

3) pobranie kilku linków z ahrefsa

4) dodanie linków, które nie istnieją

Projekt ruszy, coś się pokaże, poinformuje i będzie można to przetestować i ocenić czy narzędzie będzie dla nas przydatne czy też nie. Linki są sprawdzane bardzo szybko więc po kilku sekundach można byłoby usunąć taki projekt. Nie oczekiwaliśmy, że podzielicie się z nami swoimi listami. Nie to było naszym zamiarem.

Jeszcze raz dzięki za sugestie ;)

Fajnie, gdyby można było wrzucić do monitora kilka adresów, np. domena A, domena B, domena C itd. i przefiltrować to przez bazę.

Czyli informacja zwrotna dla użytkownika, np. w takim formacie:

1. Domena.pl : żaden link nie występuje

2. Domena.pl: występuje link A

3. Domena.pl: występuje link B + E

4. Domena.pl: żaden link nie występuje

itd.

Do zrobienia?

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

• 2 tygodnie później...

Dwie małe modyfikacje:
- status postępu sprawdzania zaindeksowania
- generowanie do formatu xls oraz xlsx

Jeśli chodzi o postęp sprawdzania zaindeksowania. Wykazuje on ile linków zostało dzisiaj sprawdzonych pod kątem zaindeksowania. 100% pokazuje, że wszystkie linki zostały przerobione i zostały zaktualizowane im statusy (zaindeksowany, niezaindeksowany, błędny parametr itd.)
W przypadku generowania dokumentów to Open Office nie radził sobie z formatem xlsx dlatego dodałem również zapis do xls i tutaj działa już bez problemu.

Pozdrawiam :)

• 4 tygodnie później...

Zaciekawił mnie temat, ale komu ja powierzam swoje linki? Firmie czy osobie prywatnej? Na stronie ma na żadnej informacji, kompletnie nic. 

Domena jest na osobę prywatną.

Whois:

NAZWA DOMENY: monitorlinkow.pl

typ abonenta: osoba fizyczna

serwery nazw: ns1.seowaytech.com. ns2.seowaytech.com.

utworzona: 2016.01.24 15:02:42

ostatnia modyfikacja: 2016.01.27 11:25:00

koniec okresu rozliczeniowego: 2017.01.24 15:02:42

opcja: brak

dnssec brak

ABONENT: dane niedostępne

Rozumiem, że startup, ale duchowi nie powierzyłbym swoich linków :) Skoro autor ukrywa takie info to wnioskuję, że jest osobą prywatną zarabiającą w sposób nieuczciwy (brak ZUS, nieodprowadzony VAT)

Domena jest na osobę prywatną.

Tak, jest na osobę prywatną ;)

Rozumiem, że startup, ale duchowi nie powierzyłbym swoich linków :)

Nie oczekuję, że dodasz linki ze swoich "tajnych" miejscówek ;) Projekt ma na celu monitorowanie linków za które zapłaciłeś (np. sklepy seo, płatne artykuły) i chcesz monitorować czy one nadal istnieją, a jeśli nie to przecież przysługuje Ci reklamacja - po co przeglądać setki czy tysiące linków ręcznie. Wszystko masz w jednym miejscu.

Jeśli nie chcesz dodawać - nie musisz tego robić, nie wydzieram Tobie siłą linków :)

Skoro autor ukrywa takie info to wnioskuję, że jest osobą prywatną zarabiającą w sposób nieuczciwy (brak ZUS, nieodprowadzony VAT)

Rozumiem, że oskarżając masz niezbite dowody na te oskarżenia, że zarabiam i nie odprowadzam podatku, nie opłacam składek?

Gdybyś poświęcił 2 minuty zauważyłbyś, że:

- projekt od momentu opublikowania aż do teraz jest całkowicie darmowy

- do tej pory nawet użytkownicy nie mają podpiętych płatności umożliwiających wykonywanie przelewów ;)

Jeśli chciałbyś poznać moją tożsamość - zapraszam do grup "seo" na fb. Tam również prezentowałem mój projekt.

W meta landing page masz również informacje o mnie.

Ciekawe, że po whois potrafisz ocenić czy ktoś zarabia i że robi to oczywiście nieuczciwie.

Chcesz dyskutować dalej o uczciwości?

Stary, nie widzisz, że od 2 miesięcy piszesz sam do siebie? Jak widać projekt nie wzbudził zainteresowania więc może czas darować sobie pisanie tutaj i przejść na fb, gdzie może masz kogoś zainteresowanego tym wynalazkiem?

Pozwól, że to ja podejmę tę decyzję czy będę tu pisał czy nie. Teraz nie pisałem do siebie, a do compaq który zarzucił mi, że zarabiam nieuczciwie co jest bujdą bo projekt jest do tej pory za darmo.

Jeśli projekt nie zainteresował Ciebie i kilku innych osób z tego forum - trudno.

Teraz nie pisałem do siebie, a do compaq

Refleks masz zaje....

Post na który odpowiedziałeś był do compaq, a Ty oczywiście skomentowałeś od czapy. Stary - skoro już mówisz mi per "ty" - wylewaj swój jad, troluj w innym temacie. Swoim zachowaniem bardziej mnie śmieszysz niż robisz dobre czy złe wrażenie ;) Szkoda na ciebie czasu.

P.S.

Cieszę się, że ty masz lepszy refleks, w ogóle wszystko lepsze :)

Dla urzędu skarbowego projekt nigdy nie jest darmowy bo - jeśli jest darmowy musisz odprowadzić VAT w pełnej wysokości, a jeśli tego nie zrobiłeś to są inne artykuły opisujące darmowe prowadzenie czegokolwiek i trzeba uiścić odpowiednie podatki. Tak czy siak grozi Ci założenie DG i zapłata VATu w pełnej wysokości od udzielanej usługi ... i jeszcze kara do 50 tys PLN.

To tak circa about darmowości ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dla urzędu skarbowego projekt nigdy nie jest darmowy bo - jeśli jest darmowy musisz odprowadzić VAT w pełnej wysokości, a jeśli tego nie zrobiłeś to są inne artykuły opisujące darmowe prowadzenie czegokolwiek i trzeba uiścić odpowiednie podatki. Tak czy siak grozi Ci założenie DG i zapłata VATu w pełnej wysokości od udzielanej usługi ... i jeszcze kara do 50 tys PLN.

To tak circa about darmowości ...

Nie słyszałem o tym. Dzięki za informacje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności