Skocz do zawartości

"Prosimy oceń Swoje ostatnie odczucia..."

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś dostałem (dostaliśmy) maila od AdSense z ankietą do wypełnienia, było tam podane pole w którym mogliśmy wpisać sugestie dotyczące programu.

Jeżeli ktoś jeszcze nie wypełnił ankiety, i nie ma pomysłu co by chciał zmienić (odnośnie pola z propozycjami), może napiszmy tutaj co mogło by być lepiej, po czym każdy przeczyta i ewentualnie dopisze to do swojej ankiety.

Może masowe prośby zadziałają... ?

Ja napisałem o dwóch sprawach,

pierwsza to niewyjaśnione blokowania kont, i brak możliwości obrony w przypadku zablokowania, oraz to, że istnieje pewien strach, że tego dnia i mnie zablokują...

natomiast druga sugestia, dotyczyła wydłużenia czasu polecenia AdSense, dotychczasowy jest imho zbyt krótki, na zdrowy rozsądek nie przejdzie, ale leżało mi to na sercu... :P

Taka ankiete już mialem z jakies 2 miesiace temu ...

Pisalem o nadużywaniu ich polityki do kosmatych czynów :P)

Nic to nie da ... a może dało, że zaliczaja 1 klik z jednego IP - czy to wplynie na to ze mozemy czuc sie bezpiecznie ?? Cholera wie ... czas pokarze ...

ja im napisalem zeby mi nie zasmiecali skrzynki takimi bzdurami.

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności