Skocz do zawartości

SEOKatalogi straciły moc?

Zawoja-CO

Rekomendowane odpowiedzi

Działają ale pojedyńcze sztuki,  które są dodatkiem do większych stron,  portali, które są moderowane. Na pewno nie działają katalogi zrobione tylko w celach zarobkowych.  

Za taki stan należy podziękować "biznesmenom ",  którzy chcieli zbić majątek na multikodach.  To samo się tyczy grup precli i innych networków.  Takich biznesmenów stawiam na równi z białą bracią od popularyzacji disavow.  Taką samą robotę wykonali.   :)

E.

Szczególnie podziękowania należą się także propagatorom, autorom, sprzedawcom różnych list i zestawień katalogów. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To nie jest kwestia skryptu tylko samego katalogu, seokatalogi działają, jestem pewien, że i qlweby też działają. 

A żebyś wiedział, że qlweby działają. Pamiętaj, że głównie dziadki nam zostały, a więc mają moc ogromną...

Ostatnio dostałem na maila tak wyśmienita ofertę:

"Piszę od Państwa ponieważ posiadacie Państwo aktywny wpis w jednym z naszych katalogów. W ostatnim czasie udało nam się uruchomić nowy bardzo mocny katalog - Milonic.biz, który posiada współczynnik Page Rank 8.

Dla wszystkich którzy dodadzą swoją stronę do dnia 31.01.2016 przygotowaliśmy darmowe kody do najmocniejszego katalogu w internecie Page Rank 9."

przemysł katalogowy ma się chyba jeszcze nieźle :)

Dzisiaj sprawdzałem jedną frazę ponad 6k wyszukań miesięcznie, żadna "hodowla perliczek w kostrzykowie nad wisłą" normalna fraza sprzedająca. Strona głównie podlinkowana katalogami oraz niskiej jakości forami. Pozycja w top 5. Więc chyba troszkę działają.

Pozdrawiam

Pysio

P.S.

Tak wiem nie wszystko pokaże majestic czy ahrefs.

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Tak wiem nie wszystko pokaże majestic czy ahrefs

Tak więc wniosek o tej skuteczności trochę chyba daleko idący co ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W obecnych czasach nie idzie się na ilość, tylko na jakość. Nie dodawaj strony na byle jakich katalogach, tylko skup się na najmocniejszych np. wp,onet,gwiazdor. Jak będziesz szedł na ilość to dostaniesz od google filtr, a w najgorszym przypadku bana. Także skup się na dobrym contencie i najmocniejszych miejscówkach. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności