Skocz do zawartości

Dlaczego pozycja spadła?

jogi109

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Moglibyście mi napisać swoje przypuszczenia, dlaczego zestaw stron budowanych na tej samej zasadzie, ale z inną treścią przez jakiś czas były na drugiej stronie, a spadły na bardzo odległe? (wiem że mowa o konkurencyjnych frazach, ale druga strona była, i to nie przez np 2 dni)

Troche je edytowałem, ale prawie pewnym jest że zrobiłem jakieś błędy, za które google nałożyło karę. W "ręcznych działaniach" na koncie webmaster czysto, od zawsze.

1. https://freestylesport24.pl/rowery-trekkingowe/129-kross-trans-india-2016-bon-130zl.html?search_query=trans&results=41

2. https://freestylesport24.pl/crossowe/107-rower-crossowy-kross-evado-10-2016-bon-140zl.html?search_query=evado&results=9

Łącznie około 20 stron. Ale bardzo waznych jeśli chodzi o sprzedaż

Liczę na pomoc

Michał

te konkurencyjne słowa kluczowe to jak sie domyślam nazwy modelu, tak naprawdę czy 2 strona czy 10 wielkiej róznicy w sprzedaży nie będzie i tak ruch z neta zgarnia w 95% pierwsza strona. Powodów różnic może byc wiele, może jakieś linkowanie wewnętrze, może sławne FSB, a może G puznało treść na 1 stronie jako bardzo przydatne a na innej mniej 

Da się jakoś "od tak" zwiększyć wyszukiwalność na samą frazę "kross trans india"??

Czary mary hokus pokus, zobacz jest top 1 tu nie działa. Ja nie rozumiem ktoś ma coś na czymś zarabia i chce takich informacji za darmo. Frytki też?

Zleć jakiejś firmie aby zajmowała się tym, z rzetelną umową = firma ma zysk Ty też.

Takie pytania to jakbym zapytał: Jak trafić 6 w totka?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności