Skocz do zawartości

Sociale - jak to z nimi jest?

myDecember

Rekomendowane odpowiedzi

Cała reszta,

O całej reszcie to, bez urazy, ale nie masz bladego pojęcia. ;) Najmniejszego nawet ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Eh Beerbuś, niech tak zostanie ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No sorry, taka prawda ;) Blejkuś, w samym PL masz kilkadziesiąt serwisów społecznościowych i nie mam na myśli typowych for internetowych ;) 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Social to oczywiście twiter i twarzoksiążka i tylko o takich można dyskutować

Idź na jakieś szkolenie z social , może Xann będzie robił dla bezrobotnych.

Za darmo powiem, ze forum dyskusyjne jak i blog to tez sociale. Reszta wiedzy za kasę.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

PL masz kilkadziesiąt serwisów społecznościowych

Ja mogę w ciągu miesiąca postawić kilkaset takich "serwisów" społecznościowych i co, uznasz, że to są sociale? :D

Za darmo powiem, ze forum dyskusyjne jak i blog to tez sociale

A widzisz! A ja to nazywam albo post/profil albo precel. No to kurde muszę się podszkolić, ale raczej z nazewnictwa z SEO 8.0, bo chyba coś mnie ominęło, jakaś era, epoka...

Więc dla wyjaśnienia autorowi wątku to tak, socjale działają (nie pozyskuje ani jednego linka spoza socjali).

PS. Katalogi to też sociale ma się rozumieć? Cała społeczność "katalogerów" do nich dodaje!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja mogę w ciągu miesiąca postawić kilkaset takich "serwisów" społecznościowych i co, uznasz, że to są sociale?

Proszę bardzo czekam, jak postawisz mi coś takiego jak świat obrazu, fotoblogię czy przepisy.pl , obyś się tylko ogarnął w rok z czymś takim to będzie dobrze, wiesz nie jest wstydem przyznanie się , że na czymś człowiek się nie zna, ale głupotą już jest iść w zaparte :D

Jak dalej nie ogarniasz Blejkuś tematu to podpowiem Tobie abyś skorzystał z definicji serwisu społecznościowego. Skup się na określeniu "zgromadzona wokół serwisu społeczność" oraz "działająca w oparciu o serwis" :D

jak postawisz mi coś takiego jak...

Postawie Ci serwisy społecznościowe, możesz nawet wybrać skrypt jaki chcesz do tego ;)

A jak takie gówna dalej chcesz nazywać socialami (mediami społecznościowymi) to

podpowiem Tobie abyś skorzystał z definicji serwisu społecznościowego

"Społeczność", która jest mniejsza niż 1M jest dla mnie zwykłym forum/preclem/większą stroną i lecą tam linki jak na każde inne spamy.

Więc tak jak pisałem, jeżeli o takie "sociale" chodzi autorowi wątku to nie wiem o czym w ogóle dyskusja jest. Jeżeli da się tam linka upchać i jest on DF to dlaczego miałby NIE działać na pozycje?

Uhmm, tak masz rację , poniżej miliona to nie społeczność, a poniżej 60 mln to nie naród ...  W sumie to pocieszny jesteś z takimi tezami . 

Co do stawiania serwisów to czy nie wyraziłem się jasno ? Nie podałem przykładów , jeżeli nie dotarło to jeszcze raz tym razem wyraźniej ;)

Postaw mi Blejkuś coś takiego jak:

Świat Obrazu,

Fotoblogia,

Przepisy.pl

PS

definicja serwisu społecznościowego nie jest zależna od ilości tylko od sposobu funkcjonowania tegoż serwisu, jego uzytkowników i ich aktywności za pośrednictwem tegoż ... 

Także póki co to jesteś przezabawny ;)

Zabawne jest dla mnie nazywanie socjalami linków w stopce na forum... i tyle w temacie.

.....

definicja serwisu społecznościowego nie jest zależna od ilości tylko od sposobu funkcjonowania tegoż serwisu, jego uzytkowników i ich aktywności za pośrednictwem tegoż ...

Także póki co to jesteś przezabawny ;)

Jak by nie patrzeć to dobrze gada, nie ma dolnej granicy ile osób ma być żeby to był serwis społecznościowego

Marketing internetowy dla firm

Jeżeli jest większy ruch na stronę to jej "jakość" i pozycja idzie w górę.

z tym że by Google wiedziało iż dana strona ma jakiś ruch musi mieć zainstalowane ich statystyki.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności